
Virtų smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiaulės smegenys (virtos) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
100 gramų | raudonas vynas |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
25 gramai | želatina |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traktoristo pietūs
-
Omletas su špinatais
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Keptas varškės sūris
-
Greitai užraugti agurkai
-
Krevetės šoninės patale
-
Marinuota silkė su paprika
-
Omletas
-
Vištienos tortas
-
Pikantiški migdolai
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Pingviniukai
-
Keptos krevetės
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Krevetės patale
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Kalmarų žiedai tešloje
Virtų smegenų paštetas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys, virtos,
600 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Raudonas vynas,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...