Virtų smegenų paštetas
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | kiaulės smegenys (virtos) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 100 gramų | raudonas vynas |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
| 25 gramai | želatina |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovinti kopūstai
-
Sūrio piršteliai
-
Dinos sumuštinukai
-
Paprastas burgeris
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Uždara pica
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Labai greita kiaušinių užtepėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Virtinukai su grybais
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Dešriukai
Virtų smegenų paštetas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės smegenys, virtos,
600 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Raudonas vynas,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Želatina,
25 gramai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smegenys ir kiaušiniai ištrinami per sietelį. Masė pasūdoma, įberiama pipirų. Želatina ištirpinama, supilama į vyną ir išmaišoma. Pradedantys stingti drebučiai pilami i smegenų masę ir plakama, kol pabąla. Atsargiai įmaišoma išplakta grietinėlė. Pašteto masė sukrečiama į formą ir atšaldoma. Sustingęs paštetas sudedamas į lėkštę, papuošiamas supjaustytais drebučiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
