500 gramų | miltai |
200 mililitrų | vanduo (karštas) |
1 žiupsnelis | druska |
400 | prieskoniai (mėsai) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Troškinta vištiena
- Mamos picos padas
- Omletas su žirneliais
- Vyžos iš bulvių
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Vištienos apkepas su cukinija
- Keptas karpis tešloje
- Stirnienos kumpis
- Paprastoji lazanija
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Sultingieji šonkauliukai
- Brokolių blyneliai
- Įdarytos cukinijos
- Kepsnys su persikų padažu
- Įdarytos bulvės
- Kepenėlės su vaisiais
- Kepta lašiša
- Lašišos faršo kepsneliai
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
Virtinukai su mėsa
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, mėsai,
400 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.