Virtinukai su mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | miltai |
| 200 mililitrų | vanduo (karštas) |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 400 | prieskoniai (mėsai) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
2.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
3.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Lauko čili sriuba
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Keptos plekšnės
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Pica su kriaušėmis
-
Sveikuolių maltinis
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kepta menkė
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
-
Cukinijos ant laužo
-
Orkaitėje kepta višta
Virtinukai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
500 gramų -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai, mėsai,
400 -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia suminkau tešlą. Suberiu miltus į dubenį, padarau duobutę. Į tą duobutę įpilu aliejaus, druskos ir po truputėlį pilu vandenį. Vandens aš sunaudojau šiek tiek daugiau nei stiklinę. Minkau ilgai kol tešla pasidaro elastinga ir nebekimba prie rankų.
Įdarui faršą sumaišau su prieskoniais ir druska.Įdedu pipirų ir svogūno.
Tešlą iškočioju labai plonai, išspaudžiu su stikline apskritimus, dedu šaukštelį įdaro ir stipriai užspaudžiu kraštelius. Iš pradžių rankomis po to apspaudžiu desertine šakute,virtinukus perlenkiu ir suspaudžiu,padarau kaip auseles.
virti apie 10 min verdančiame vandeny.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
