Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.

Virti karosai
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karosai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras |
4 vienetai | kvapieji pipirai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Skrebučiai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Girti čeburėkai
-
Grilintas camembertas
-
Sūrio sausainiai
-
Piršteliai su kmynais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Mini sumuštinukai
-
Sūrio suktinukai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Pusryčiai puodelyje
-
Aluje virti vėžiai
-
Sumuštinukai su silke
Virti karosai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karosai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...