Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
Virti karosai
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | karosai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | poras |
| 4 vienetai | kvapieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos morkytės
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Cukinijų užkanda
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Skrudintos alyvuogės
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Vytinta išpjova
-
Girti čeburėkai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Baltoji trobelė
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Vabaliukai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Vasaros ežiukas
Virti karosai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Karosai,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Kvapieji pipirai,
4 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: šaukštelis sviesto, šaukštas grietinės, 5 maži marinuoti agurkėliai, šaukštelis miltų.
Išvalyta supjaustyta žuvis pasūdoma, sudedama į prieskoninių daržovių bei prieskonių sultinį ir verdama pusę valandos. Tiekiama pašildytame pusdubenyje. Atskirai tiekiamas padažas, pagamintas iš sultinio, kuriame karosas virė, pridėjus svieste pakepintų miltų, grietinės ir supjaustytų agurkėlių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
