Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Virta žąsiena
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | morkos |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 800 gramų | žąsis |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Mini picos
-
Omleto keksiukai
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Įdaryti burokėliai
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Šventiniai žaliukai
-
Kiaušinis avokade
-
Tobulas mėsainis
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Karališka kiaušinienė su pomidorais
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kepta duona "Su skyle"
Virta žąsiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Žąsis,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
