Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Virta žąsiena
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
800 gramų | žąsis |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini picos su majonezu
-
Sūri širdelė
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Helovyno užkandžiai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pomidorų mėsainis
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Silkės užkandėlė
-
Grilintas camembertas
-
Roterdamo riekelės
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Keptos krevetės
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Daržovių užkandėlė
-
Tobulas mėsainis
Virta žąsiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Žąsis,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...