Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.

Virta žąsiena
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
800 gramų | žąsis |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Įdaryti agurkėliai
-
Liežuvio užkandėlė
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Mocarelos užkandis
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Bulviniai traškučiai
-
Silkė su burokėliais
-
Žuvies tortas
-
Prieskonių karalienės Vitos Klišaitienės lašišos tartaro su avokadu ir greipfruto-pipirų „ikrais“ receptas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Vegetariški čeburėkai
-
Bulvių pyragėliai
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Užtepėlė
Virta žąsiena
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Žąsis,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta žąsis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine.
Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių košės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...