
Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinės braškės
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Mumijos
-
Marinuota skumbrė
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Silkutė su cinamonu
-
Žuvies tortas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Kepti kiaušiniai
-
Vasaros ežiukas
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Suktukai su varške
-
Helovyno užkandžiai
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Krevetės patale
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...