Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
| 2.5 litro | vanduo |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traktoristo pietūs
-
Vabaliukai
-
Ispanijos omletas
-
Rūkytas lynas
-
Zombių akytės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Vytintos stintos
-
Suvyniotos dešrelės
-
Silkė su salotomis
-
Kiškienos paštetas
-
Silkė su morkomis
-
Sūrių užkandelė
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Varškės kamuolėliai
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Uždara pica
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
