
Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminis lavašas
-
Krevetės patale
-
Silkė su saulėgražomis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Tradicinė silkė
-
Bulviniai pyragėliai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Skrebučiai
-
Krevetės šoninės patale
-
Naminė pica su faršu
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Čeburėkai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Įdarytos bandelės
-
Labai skanūs sumuštiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su pomidorais
-
Kepta duona su padažu
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...