
Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
2.5 litro | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kibinai
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Bulviniai pyragėliai
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Salotos „Antikvaras“
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Lavašo sumuštiniai
-
Užkandėlė su šonine
-
Užtepėlė su tunu
-
Sūrio piršteliai
-
Burgundiškos pupelės
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Obuoliai su varške
-
Baltoji trobelė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Lašišos vėrinukai
-
Vabaliukai
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...