Virta sūdyta jautiena
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
| 2.5 litro | vanduo |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Silkė burokėlių patale
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Įdaryti obuoliai
-
Girti čeburėkai
-
Skrebučiai mažajam smaližiui
-
Daržovių užkandėlė
-
Vaisių buketas
-
Suši su lašiša
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Vištos spurgos
-
Duonos "suši"
-
Nesaldūs keksiukai
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Kūčiukai
-
Sūrio lazdelės
Virta sūdyta jautiena
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2.5 litro -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Česnakas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrymui vanduo su druska ir cukrumi užvirinamas, atšaldomas, sudedamas česnakas. Mėsa užpilama ataušintu sūrymu ir laikoma savaitę. Įsisūrėjusi išverdama ir paslegiama. Prieš tiekiant supjaustoma, sudedama eilėmis į pailgą pusdubenį, aplink apdėliojama marinuotomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
