| 800 gramų | jautiena |
| 2 vienetai | morkos |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | petražolės |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Kepti kiaušiniai
-
Aluje virti vėžiai
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Naminė pica
-
Naminiai traskuciai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Paprastas burgeris
-
Omletas
-
Įdaryti pievagrybiai
Virta jautiena su padažu
akcijas
-
Jautiena,
800 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
-
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui papildomai reikės: 2 svogūnai, šaukštas tirpinto sviesto, stiklinė sultinio arba vandens, 3 šaukštai grietinės, pusė šaukšto miltų.
Nuplauta mėsa dedama į pasūdytą verdantį vandenį ir, uždengus puodą kaitinama ant mažos ugnies. Svogūno galvutė truputį pakaitinama ir dedama į puodą mėsai baigiant virti. Suberiamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir prieskoniai. Išvirusi mėsa supjaustoma, sudedama į pagamintą padažą ir dar kelias minutes kaitinama.
Padažui svieste pakepinami smulkiai supjaustyti svogūnai, suberiami miltai, supilamas sultinys ar vanduo, dar pakaitinama. Vėliausiai supilama grietinė.
Jautiena tiekiama su padažu, puošiama virtomis morkomis ir žaliais petražolės, saliero lapeliais. Prie jos tinka virtos bulvės, kopūstai, ropės, pupelės, žirniai, marinuoti ar rauginti agurkai.
Komentarai (8)
-
Staras
2010-01-31 15:31
:bloga: :-D
