| 1 vienetas | vištiena |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | petražolės |
| 200 gramų | veršiena |
| 1 stiklinė | pienas |
| 3 vienetai | batonas (riekės) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čeburėkai
-
Užkandėlė su šonine
-
Keptos bulvės
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Lašišos vėrinukai
-
Užklota pica
-
Kepti žuvies piršteliai
-
Sumuštiniai "Laiveliai"
-
Grybų užkandis
-
Karališkos krevetės
-
Naminė pica
-
Omletas mažiesiems
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Piršteliai su kmynais
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Ežiukai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
Virta įdaryta višta
akcijas
-
Vištiena,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Veršiena,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta višta neskrodžiama, bet perpjaunama išilgai per nugarą ir mėsa peiliu atskiriama nuo kaulų (paliekami tik sparnelių ir šlaunelių kaulai) ir apverdama. Taip apdorota vištiena klojama ant stalo, išlyginama, pasūdoma ir pjūvio vietoje susiuvama, paliekant nedidelę angą. Veršiena, vištienos likučiai, piene išmirkytas batonas sumalami. Įmušamas kiaušinis, supilamas pienas, įberiama pipirų, pasūdoma ir išsukama iki purumo. Įdaras sukrečiamas į vištienos vidų ir užsiuvama. Tada višta užpilama šaltu pasūdytu vandeniu ir su prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais verdama apie 1,5 val. Išvirusi ataušinama sultinyje. Paskui išimama, supjaustoma griežinėliais ir sudedama į pusdubenį. Sultinys išpilstomas į mažas formeles, kad sustingtų. Sustingusiais drebučiais puošiama vištiena.
