| 1 vienetas | vištiena |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | salierai |
| šiek tiek | petražolės |
| 200 gramų | veršiena |
| 1 stiklinė | pienas |
| 3 vienetai | batonas (riekės) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pusryčiai "Dopingas"
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Zombių akytės
-
Nesaldūs keksiukai
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Įdaryti krepšeliai
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Silkės užkandėlė
-
Krepšeliai su grybais
-
Kibinai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Originalūs sumuštiniai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Įdaryti kiaušiniai
Virta įdaryta višta
akcijas
-
Vištiena,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai - Salierai
- Petražolės
-
Veršiena,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Batonas, riekės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta višta neskrodžiama, bet perpjaunama išilgai per nugarą ir mėsa peiliu atskiriama nuo kaulų (paliekami tik sparnelių ir šlaunelių kaulai) ir apverdama. Taip apdorota vištiena klojama ant stalo, išlyginama, pasūdoma ir pjūvio vietoje susiuvama, paliekant nedidelę angą. Veršiena, vištienos likučiai, piene išmirkytas batonas sumalami. Įmušamas kiaušinis, supilamas pienas, įberiama pipirų, pasūdoma ir išsukama iki purumo. Įdaras sukrečiamas į vištienos vidų ir užsiuvama. Tada višta užpilama šaltu pasūdytu vandeniu ir su prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais verdama apie 1,5 val. Išvirusi ataušinama sultinyje. Paskui išimama, supjaustoma griežinėliais ir sudedama į pusdubenį. Sultinys išpilstomas į mažas formeles, kad sustingtų. Sustingusiais drebučiais puošiama vištiena.
