
Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Roterdamo riekelės
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Sūrio ritinukai
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Sūrio lazdelės
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Traškios vištienos juostelės
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Silkė su salotomis
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Omletas su daržovėmis
-
Parmezano morengai
-
Šventiniai žaliukai
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Šventinis kelmas
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Avokadai su krevetėmis
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...