
Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietuviški "sushiai"
-
Bulviniai traškučiai
-
Kibinai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Pikantiškas sūris
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Piršteliai su aguonomis
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Sūrio piršteliai
-
Sūrio rutuliukai
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Bulvių traškučiai
-
Bulvių kamuoliukai
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...