Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
800 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | poras |
5 vienetai | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | kalendra |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Keksiukiniai pusryčiai
- Šaltiena "Gerulis"
- Galva
- Gardūs vištienos piršteliai
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Virtas vyniotinis
- Kepti pomidorai su įdaru
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
- Helovyno užkandžiai
- Maltinukai drebučiuose
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Užklota pica
- Konservuotų pupelių užkandėlė
- Įdaryti kiaušiniai
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...