Virta aviena su krapais
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | avienos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | poras |
| 5 vienetai | krapai |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | kalendra |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos duona
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Pomidorai su sūriu
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Buritos (burritos)
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šventinis kelmas
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Pikantiškos rožytės
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Užkandėlė „Fantazija“
Virta aviena su krapais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Aviena,
800 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Krapai,
5 vienetai - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Kalendra
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aviena dedama į verdantį vandenį su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais ir verdama, kol suminkštėja. Pervirti nereikia, nes mėsa pasidaro neskani. Baigiama virti mėsa pasūdoma. Tiekiama supjaustyta pašildytame pusdubenyje, apibarstoma krapais. Tinka tskirai duoti troškintų burokėlių, virtų bulvių, raugintų kopūstų.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
