Virta antiena
INGREDIENTAI:
800 gramų | anties |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Mėsos duona
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Mumijos
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Buritos (burritos)
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Krepšeliai su grybais
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Kepti svogūnai tešloje
- Vištienos vyniotinis "Marmuras"
- Olgos šventinė silkutė
- Keksiukiniai pusryčiai
- Sūrio lazdelės
- Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
- Kiaušinienė su varškės sūriu
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
- Keptas lietuviškas sūris
Virta antiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Antis,
800 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta antis stambiais gabalais supjaustoma ir išverdama daržovių ir prieskonių sultinyje. Tada supjaustoma smulkiau ir, išėmus stambius kaulus, apkepinama svieste, kol gražiai pagels. Tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, užpilta tirpintu sviestu ir grietine. Kartu tiekiama bulvių ar kitų daržovių tyrės, marinuotų grybų, šviežių kopūstų salotų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...