
Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Kuskuso desertas
-
Karamelinės lazdelės
-
Naminis natūralus jogurtas
-
Migdolų nuga
-
Braškių putėsiai
-
Vaisiniai saldainiai
-
Varškės desertas
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Braškių pienas
-
Vasariškas želė desertas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Duonos putėsiai
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vyšnių želė
-
Desertas "Snieguolė"
-
Varškės kremas su vaisiais
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...