
Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margutis
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Braškių desertas
-
Desertas su persikais
-
Bananai šokolade
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Kaimiški ledai
-
Želė su vaisiais
-
Dribsnių kokteilis
-
Obuolių tortas su varške
-
Braškių desertas per minutę
-
Ledai su braškėmis
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Glazūruota varškė
-
Tortas "Greitukas"
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Lemon posset
-
Melionų desertas
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...