Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Kokteilis „Vampyro aistra“
- Persikų desertas
- Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
- Želė su vaisiais
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Jogurtinis pudingas
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Arvydo ananasų desertas
- Desertinė avižinė košė
- Šokoladiniai ledai
- Varškės pudingas su apelsinais
- Tinginių - tinginys
- Apelsinų želė
- Manekenes ledai
- Bakalieno Tinginys
- Varškės kremas su apelsinais
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Varškės sufle su vaisiais
- Tiramisu gaminimas
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...