
Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Braškių desertas per minutę
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Viskio karamelė
-
Pyragėliai su kremu
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Pieno slėgtinis
-
Braškių desertas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Trešnės marškinėliuose
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Paprasti naminiai ledai
-
Margutis
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Desertinė varškė
-
Sezaminis gardėsis
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...