
Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Sausainių tortas
-
Mėlynių ledai
-
Tinginių tinginys
-
Braškių desertas
-
Lemon posset
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Ryžių desertas
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Gaivus tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Persikų desertas
-
Čigonų plokštainis
-
Biramisu
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Šokolado putėsiai
-
Nugos tortas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Bakalieno Tinginys
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...