Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | kriaušės |
| 200 vienetų | vynuogės |
| 2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai ledai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vasariškas desertas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Braškumėlis
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Lukos želė tortas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Vasaros desertas
-
Braškinis tiramisu
-
Citrininis tiramisu
-
Tinginių tinginys
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Pudingas
-
Trešnės marškinėliuose
-
Desertinė avižinė košė
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
