
Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Gaivus desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Braškių desertas
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Vasariškas desertas
-
Tiramisu
-
Varškės desertas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Želė drebučiai apelsine
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Gaivus tortas
-
Varškės tortas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Dribsniai su vaisiais
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...