Vaisiniai ežiukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | kriaušės |
200 vienetų | vynuogės |
2 vienetai | alyvuogių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mango pudingas
- Braškių pienas
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Biramisu
- Citrininis tiramisu
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Tinginių - tinginys
- Želė „Spanguolės ant sniego“
- Margas varškės desertas
- Desertas su persikais
- Sloksniuotas braškių desertas
- Aronijų ir obuolių želė
- Vaisių ir jogurto desertas
- Vasariški pusryčiai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Želė desertas su maskarponės kremu
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Varškės skanėstas
- Grietinėlės pyragas
Vaisiniai ežiukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Vynuogės,
200 vienetų -
Alyvuogės,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...