Vaisiniai ežiukai
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai kriaušės
200 vienetų vynuogės
2 vienetai alyvuogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.
2.
Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.
3.
Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vaisiniai ežiukai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kriaušės priekyje gražiai nulupkite odelę.

  2. Iš pipirų žirnelių padarykite akytes, o nosytės - iš juodųjų alyvuogių.

  3. Suverkite vynuoges ir susmeikite. Išeina gražus ežiukas.

Receptą atsiuntė Gražina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų