Cake pops‘ai
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų šokoladinio pyrago
2 valgomieji šaukštai šokoladinio sviestinio kremo
250 gramų šokoladas
1 žiupsnelis cukriniai pabarstukai
12 vienetų iešmeliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sutrupinti šokoladinį pyragą.
Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
Išlydyti šokoladą.
2.
Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
Pakartoti su visais pagaliukais.
Palikti kelioms minutėms.
Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Cake pops‘ai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sutrupinti šokoladinį pyragą.
    Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
    Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
    Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
    Išlydyti šokoladą.

  2. Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
    Pakartoti su visais pagaliukais.
    Palikti kelioms minutėms.
    Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
    Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų