Sutrupinti šokoladinį pyragą.
Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
Išlydyti šokoladą.

Cake pops‘ai
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų | šokoladinio pyrago |
2 valgomieji šaukštai | šokoladinio sviestinio kremo |
250 gramų | šokoladas |
1 žiupsnelis | cukriniai pabarstukai |
12 vienetų | iešmeliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
Pakartoti su visais pagaliukais.
Palikti kelioms minutėms.
Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
Skanaus!
Pakartoti su visais pagaliukais.
Palikti kelioms minutėms.
Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Avietinė pasaka
-
Braškių grietinėlė
-
Braškių desertas per minutę
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Varškės desertas
-
Sveikas vaisių desertas
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Degtinės ledai
-
Čigonų plokštainis
-
Gaivus mango desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Šokoladiniai ledai
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Varškės desertas
-
Gaivus desertas
Cake pops‘ai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Šokoladinis pyragas,
300 gramų -
Šokoladinis sviestinis kremas,
2 valgomieji šaukštai -
Šokoladas,
250 gramų -
Cukriniai pabarstukai,
1 žiupsnelis -
Iešmeliai,
12 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutrupinti šokoladinį pyragą.
Įpilti šokoladinio sviesto kremo ir išmaišyti (kad nebūtų per daug).
Formuoti tešlą į 12 kamuoliukų ir padėti ant lentos, išklotos kepimo popieriumi.
Palaikyti apie valandą šaltai, kad sutvirtėtų.
Išlydyti šokoladą.Rutuliukus užmauti ant pagaliukų.
Pakartoti su visais pagaliukais.
Palikti kelioms minutėms.
Panardinti šokolado kamuoliukus išlydytame šokolade ir tegul perteklius nubėga.
Panardinti keletą kartų į pabarstukus ir pastatyti ar susmaigstyti vertikaliai.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...