Bandelę perpjauti pusiau. Jei norėsite dvigubo mėsainio tada paimkite pusę antros bandelės. Šiek tiek jas apdžiovinkite orkaitėje.
Maltinius apkepkite ant grilio keptuvės be riebalų.

Tobulas mėsainis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | maltiniai (jautienos) |
1 vienetas | bandelės |
1 lapas | salotos |
2 valgomieji šaukštai | padažas (medaus - garstyčių) |
šiek tiek | pomidorai |
1 skiltelė | sūris (mėgstamas) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (sumaišytas su pomiodorų padažu) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Sluoksniuokite mėsainį: ant bandelės patepkite medaus garstyčių padažą, dėkite salotų lapą. ant jo viena gabaliuką maltinio ir patepkite majonezu su pomidorų padažu.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su bulvėmis
-
Tobulas mėsainis
-
Bandelės vasaros užkandžiams
-
Bulvinės bandelės
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
-
Bandelės su kopūstais
-
Bandelės su grybais
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Naminė bulka su sezamais
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Zanza
-
Bandelės širdutės
-
Bandelės su aguonomis
-
Skandinaviškos bandelės
-
Mielinės spurgos
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Bandelės su kviečiais
-
Bandelės su cinamonu
Tobulas mėsainis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Maltiniai, jautienos,
2 vienetai -
Bandelės,
1 vienetas -
Salotos,
1 lapas -
Padažas, medaus - garstyčių,
2 valgomieji šaukštai - Pomidorai
-
Sūris, mėgstamas,
1 skiltelė -
Majonezas, sumaišytas su pomiodorų padažu,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bandelę perpjauti pusiau. Jei norėsite dvigubo mėsainio tada paimkite pusę antros bandelės. Šiek tiek jas apdžiovinkite orkaitėje.
Maltinius apkepkite ant grilio keptuvės be riebalų.Sluoksniuokite mėsainį: ant bandelės patepkite medaus garstyčių padažą, dėkite salotų lapą. ant jo viena gabaliuką maltinio ir patepkite majonezu su pomidorų padažu.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...