Bandelę perpjauti pusiau. Jei norėsite dvigubo mėsainio tada paimkite pusę antros bandelės. Šiek tiek jas apdžiovinkite orkaitėje.
Maltinius apkepkite ant grilio keptuvės be riebalų.

Tobulas mėsainis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | maltiniai (jautienos) |
1 vienetas | bandelės |
1 lapas | salotos |
2 valgomieji šaukštai | padažas (medaus - garstyčių) |
šiek tiek | pomidorai |
1 skiltelė | sūris (mėgstamas) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas (sumaišytas su pomiodorų padažu) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
2.
Sluoksniuokite mėsainį: ant bandelės patepkite medaus garstyčių padažą, dėkite salotų lapą. ant jo viena gabaliuką maltinio ir patepkite majonezu su pomidorų padažu.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Įdarytos bandelės
-
Mielinės bandelės
-
Daniškos bandelės
-
Greitas užkandis
-
Bandelės
-
Pynutės
-
Bandelės su cinamonu (Kanelbullar)
-
Bandelės su varške
-
Bandelės su spanguolėmis
-
Dešriukai
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Bandelės su aguonomis
-
Lazdelės su sūriu
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Padangėlės
-
Bandelės su cinamonu
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
Tobulas mėsainis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Maltiniai, jautienos,
2 vienetai -
Bandelės,
1 vienetas -
Salotos,
1 lapas -
Padažas, medaus - garstyčių,
2 valgomieji šaukštai - Pomidorai
-
Sūris, mėgstamas,
1 skiltelė -
Majonezas, sumaišytas su pomiodorų padažu,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bandelę perpjauti pusiau. Jei norėsite dvigubo mėsainio tada paimkite pusę antros bandelės. Šiek tiek jas apdžiovinkite orkaitėje.
Maltinius apkepkite ant grilio keptuvės be riebalų.Sluoksniuokite mėsainį: ant bandelės patepkite medaus garstyčių padažą, dėkite salotų lapą. ant jo viena gabaliuką maltinio ir patepkite majonezu su pomidorų padažu.
Tada vėl dėkite bandelę, vėl aptepkite. Šį kartą ant maltinio uždėkite sūrio. Užbaikite bandele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...