Išvalyta žuvis supjaustoma, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais ir sudedama viena eile į puodą. Ant jos sudedamos supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karšto vandens ir šutinama. Vėliau supilama grietinėlė ir sudedamas sviestas.
Žuvis tiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame šuto.
Šutintas lynas
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | lynas |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 3 vienetai | juodieji pipirai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 100 gramų | grietinėlės, 35% |
| 20 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušiniai - laiveliai
-
Pomidoriukai
-
Silkė burokėlių patale
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Naminė pica
-
Skani užkandėlė
-
Pomidoriukai
-
Šokoladinės braškės
-
Užkanda "Braškės"
-
Buritos (burritos)
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Velykinės morkytės
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Fondiu iš moliūgo
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Greitas užkandis
Šutintas lynas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Lynas,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žuvis supjaustoma, įtrinama druska, sumaišyta su maltais prieskoniais ir sudedama viena eile į puodą. Ant jos sudedamos supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karšto vandens ir šutinama. Vėliau supilama grietinėlė ir sudedamas sviestas.
Žuvis tiekiama užpilta tuo pačiu padažu, kuriame šuto.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
