
Šparagai su krevetėmis
INGREDIENTAI:
600 gramų | šparagai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 stiklinė | grietinė |
100 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagai nuplaunami ir išverdami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami šparagų nuoviru. Supilama grietinė, suberiama druska, cukrus, viskas gerai išmaišoma. Sudedamos krevetės ir šparagai į padažą ir užverdama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių užkandėlė prie alaus
-
Vytintos dešros
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Silkutė su cinamonu
-
Sūrio sausainiai
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Omletas su riešutais
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Krevetės šoninės patale
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Bulviniai pyragėliai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Liežuvio užkandėlė
-
Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
Šparagai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Šparagai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 stiklinė -
Krevetės be kevalo,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai nuplaunami ir išverdami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami šparagų nuoviru. Supilama grietinė, suberiama druska, cukrus, viskas gerai išmaišoma. Sudedamos krevetės ir šparagai į padažą ir užverdama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...