
Šparagai su krevetėmis
INGREDIENTAI:
600 gramų | šparagai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 stiklinė | grietinė |
100 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šparagai nuplaunami ir išverdami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami šparagų nuoviru. Supilama grietinė, suberiama druska, cukrus, viskas gerai išmaišoma. Sudedamos krevetės ir šparagai į padažą ir užverdama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Šparagai su krevetėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Šparagai,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 stiklinė -
Krevetės be kevalo,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šparagai nuplaunami ir išverdami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami šparagų nuoviru. Supilama grietinė, suberiama druska, cukrus, viskas gerai išmaišoma. Sudedamos krevetės ir šparagai į padažą ir užverdama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...