
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 pakelis | šulinėliai (šaldytos sluoksniuotos tešlos) |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai |
20 gramų | krapai |
20 gramų | ikrai (juodi) |
30 gramų | krevetės |
10 gramų | petražolės (lapeliai) |
10 gramų | ridikėliai (daiginti, lapiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šaldytus sluoksniuotos tešlos šulinėlius palikti kambario temperatūroje kad atšiltų. Atšilusius patepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 12-15 min. 180°C temp. kaitrumo orkaitėje.
2.
Įdarui paruošti pikantišką mišrainę - sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.
3.
Įdaru pripildyti iškeptus ir atvėsusius šulinėlius, papuošti ikrais, virtomis krevetėmis ir žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Įdaryti burokėliai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Krepšeliai su grybais
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Įdaryti pomidorai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Įdarytos bulvės
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Vaisių buketas
-
Salotos „Antikvaras“
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Šventiniai krepšeliai
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Šulinėliai, šaldytos sluoksniuotos tešlos,
1 pakelis -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Krapai,
20 gramų -
Ikrai, juodi,
20 gramų -
Krevetės,
30 gramų -
Petražolės, lapeliai,
10 gramų -
Ridikėliai, daiginti, lapiniai,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus sluoksniuotos tešlos šulinėlius palikti kambario temperatūroje kad atšiltų. Atšilusius patepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 12-15 min. 180°C temp. kaitrumo orkaitėje.
Įdarui paruošti pikantišką mišrainę - sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.
Įdaru pripildyti iškeptus ir atvėsusius šulinėlius, papuošti ikrais, virtomis krevetėmis ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...