
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 pakelis | šulinėliai (šaldytos sluoksniuotos tešlos) |
5 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | pipirai |
20 gramų | krapai |
20 gramų | ikrai (juodi) |
30 gramų | krevetės |
10 gramų | petražolės (lapeliai) |
10 gramų | ridikėliai (daiginti, lapiniai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šaldytus sluoksniuotos tešlos šulinėlius palikti kambario temperatūroje kad atšiltų. Atšilusius patepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 12-15 min. 180°C temp. kaitrumo orkaitėje.
2.
Įdarui paruošti pikantišką mišrainę - sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.
3.
Įdaru pripildyti iškeptus ir atvėsusius šulinėlius, papuošti ikrais, virtomis krevetėmis ir žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Pyragėliai su vištiena ir grybais
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Įdaryti agurkai
-
Įdaryti pomidorai
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Šventiniai krepšeliai
-
Įdaryti burokėliai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Šulinėliai, šaldytos sluoksniuotos tešlos,
1 pakelis -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Krapai,
20 gramų -
Ikrai, juodi,
20 gramų -
Krevetės,
30 gramų -
Petražolės, lapeliai,
10 gramų -
Ridikėliai, daiginti, lapiniai,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldytus sluoksniuotos tešlos šulinėlius palikti kambario temperatūroje kad atšiltų. Atšilusius patepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 12-15 min. 180°C temp. kaitrumo orkaitėje.
Įdarui paruošti pikantišką mišrainę - sutarkuoti kietai virtus kiaušinius, fermentinį sūrį ir česnaką, įberti maltų juodų pipirų ir smulkintų krapų. Dėti majonezą ir viską išmaišyti.
Įdaru pripildyti iškeptus ir atvėsusius šulinėlius, papuošti ikrais, virtomis krevetėmis ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...