1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) |
1 vienetas | poras |
75 gramai | sūris (fermentinis) |
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
250 gramų | spageti |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Arvydo paprasta grikių košė
- Kepta manų košė su pasukomis
- Moliūgų ir obuolių košė
- Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Kukurūzų kruopų košė
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Žirnienė su grybais
- Grikių gėlės
- Bulvių kukuliai
- Avižinės košės apkepas
- Avižinė košė su vaisiais
- Biri grikių košė
- Virti žirniai
- Perlinių kruopų košė
- Ryžių košė
- Vištiena su ryžiais
Spageti su vištiena
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
75 gramai -
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Spageti,
250 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Sezamas, sėklos
-
Ridikėliai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!