
Spageti su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) |
1 vienetas | poras |
75 gramai | sūris (fermentinis) |
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
250 gramų | spageti |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Citrininiai ryžiai
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Karamelinė košė
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Grikiai termose
-
Sorų kruopų košė
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Desertinė avižinė košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Grikių košė su sūriu
-
Moliūgų košė su medumi
-
Virti žirniai
-
Kepti ryžiai
-
Manų apkepas su razinomis
Spageti su vištiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
75 gramai -
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Spageti,
250 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Sezamas, sėklos
-
Ridikėliai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...