
Spageti su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (krūtinėlė) |
1 vienetas | poras |
75 gramai | sūris (fermentinis) |
150 mililitrų | apelsinų sulčių |
250 gramų | spageti |
1 valgomasis šaukštas | sojos padažas |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Pieniška ryžių košė
-
Skani bulvių košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Puri ryžių košė
-
Silkė su manų koše
-
Manų ir moliūgų košė
-
Moliūginė košė
-
Airijos bulvių košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Špinatų tyrė
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Šventinis grikių rizotas
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Smaližių avižinė košė
Spageti su vištiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlė,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
75 gramai -
Apelsinų sultys,
150 mililitrų -
Spageti,
250 gramų -
Sojos padažas,
1 valgomasis šaukštas - Sezamas, sėklos
-
Ridikėliai,
2 vienetai - Aliejus
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spagečius išverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą vištieną, pabarstome druska, pipirais, įdedame susmulkintą porą. Pamažu kepame, kol poras apkepa. Tada sudedame išvirtus ir šaltu vandeniu nuplautus spagečius. Po kelių minučių įpilame apelsino sulčių, sojų padažo, užbarstome sutarkuoto fermentinio sūrio, išmaišome. Kepame, kol sūris išsilydo. Spageti sudedame į lėkštę, apibarstome sezamo sėklomis, įdedame ridikėlių, brokolių arba žiedinių kopūstų. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...