
Grikių plovas su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 stiklinės | grikiai |
400 gramų | vištiena (file) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (ar aliejus) |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grikius perplauname keletą kartų. Išverdame, bet neperverdame truputį pasūdytame vandenyje.
2.
Svogūną ir papriką susmulkiname ir pakepiname svieste ar aliejuje. Sudedame smulkiai supjaustytą ir išvalytą nuo plėvelių ir sausgyslių vištieną. Suberiame visus prieskonius lengvai patroškiname.
3.
Sudedame išvirtus ir nuvarvintus grikius. Viską dar šiek tiek pakepiname ir viskas :) Galime skanauti :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani grikių košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikiai termose
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių košė su sūriu
-
Biri grikių košė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Skani grikių košė
-
Grikių rizotas
-
Grikių gėlės
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikiai su vištiena
-
Grikių košė su daržovėm
-
Šventinis grikių rizotas
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Bulvių košė su spirgučiais
Grikių plovas su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grikiai,
3 stiklinės -
Vištiena, file,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Sviestas, ar aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grikius perplauname keletą kartų. Išverdame, bet neperverdame truputį pasūdytame vandenyje.
Svogūną ir papriką susmulkiname ir pakepiname svieste ar aliejuje. Sudedame smulkiai supjaustytą ir išvalytą nuo plėvelių ir sausgyslių vištieną. Suberiame visus prieskonius lengvai patroškiname.
Sudedame išvirtus ir nuvarvintus grikius. Viską dar šiek tiek pakepiname ir viskas :) Galime skanauti :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
rasa
2016-02-28 18:56
Perviriau uzsizioplinus grikius,neskanu net negaliu valgyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...