
Grikių košė su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | grikiai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
500 gramų | vanduo |
1 pundelis | petražolės |
400 gramų | grybai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
2.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
3.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
4.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su daržovėm
-
Biri grikių košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Grikių gėlės
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Skani grikių košė
-
Grikiai su vištiena
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Šventinis grikių rizotas
-
Grikių plovas su vištiena
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Desertinė grikių košė
-
Grikių rizotas
-
Žirnių tyrė
-
Ruginė košė
-
Manų košė
Grikių košė su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grikiai,
250 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Grybai,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...