Grikių košė su grybais
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų grikiai
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
500 gramų vanduo
1 pundelis petražolės
400 gramų grybai
1 pundelis svogūnų laiškai
šiek tiek dižono garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
2.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
3.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
4.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Grikių košė su grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.

  2. Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.

  3. Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.

  4. Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų