Grikių košė su grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | grikiai |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
500 gramų | vanduo |
1 pundelis | petražolės |
400 gramų | grybai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
2.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
3.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
4.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių košė su dešrele ir avokadu
- Desertinė grikių košė
- Biri grikių košė
- Arvydo paprasta grikių košė
- Grikių plovas su vištiena
- Grikių košė su grybais
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Grikiai su vištiena
- Skani grikių košė
- Grikių košė su daržovėm
- Grikių desertiniai pusryčiai
- Skani grikių košė
- Grikių rizotas
- Grikiai termose
- Grikių košė su sūriu
- Grikiais įdaryta paprika
- Grikių gėlės
- Melionų- manų košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Bulvių košė su spirgučiais
Grikių košė su grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grikiai,
250 gramų -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
500 gramų -
Petražolės,
1 pundelis -
Grybai,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus gerai nuplauti, apvirti ir apkepti keptuvėje.
Pasūdytame vandenyje išvirti grikius.
Smulkintus svogūnus ir petražoles apkepti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Viską sumaišyti, pagardinti pipiriukais ir patiekti pusryčiams ar pietums.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...