Spagečiai a lia karbonara
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | spageti |
| 100 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 100 gramų | kiauliena |
| 100 gramų | sviestas (kumpis) |
| 0.5 stiklinės | sūris (fermentinis) |
| 3 vienetai | pomidorai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
| 150 gramų | pievagrybiai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Smulkiai supjaustyti lašiniukai ir kumpis apkepinami aliejuje, į tą patį indą sudedami plonais griežinėliais supjaustyti pomidorai bei pievagrybiai, ir viskas ištroškinama. Kiaušiniai sumaišomi su grietinėle, mišinys pagardinamas pipirais bei druska ir, prieš baigiant spagečius virti, supilamas į pomidorų padažą. Padažas nevirinamas. Spagečiai sumaišomi su sviestu bei tarkuotu sūriu ir apipilami padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suši
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Marinuota skumbrė
-
Duona su įdaru
-
Kepenėlių tortas
-
Kepti moliūgai
-
Vaisių buketas
-
Originalūs sumuštiniai
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Pievagrybių garnyras
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Silkės ruletai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Suši gaminimas
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Silkė su persikais
-
Paprastas burgeris
Spagečiai a lia karbonara
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spageti,
400 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Kiauliena,
100 gramų -
Sviestas, kumpis,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
0.5 stiklinės -
Pomidorai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Pievagrybiai,
150 gramų - Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkiai supjaustyti lašiniukai ir kumpis apkepinami aliejuje, į tą patį indą sudedami plonais griežinėliais supjaustyti pomidorai bei pievagrybiai, ir viskas ištroškinama. Kiaušiniai sumaišomi su grietinėle, mišinys pagardinamas pipirais bei druska ir, prieš baigiant spagečius virti, supilamas į pomidorų padažą. Padažas nevirinamas. Spagečiai sumaišomi su sviestu bei tarkuotu sūriu ir apipilami padažu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
liu
2010-03-27 11:30
"a la carbonara"neieina nei pomidorai,nei pievagrybiai,tuo labiau-lasinukai.... :stop:
-
Mimi
2010-03-27 11:29
gaila nuotraukos nera, gaila
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
