Minkštą sviestą išsukti su druska, po truputį suberti sijotus miltus ir kepimo miltelius. Sudėti tarkuotą sūrį, po šlakelį supilti pieną. Išminkyti vienalytę tešlą, įsukti į maistinę plėvelę ir porą valandų laikyti šaltai. Tarp dviejų celofaninių maišelių iškočioti maždaug 4 mm lakštą. Išspausti kvadratines formas, išpjauti trikampius ar juosteles ir išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kiaušinį išplatisu pienu ir aptepti sausainius, pabarstyti sėklomis, prieskoniais. Kepti 170°C temperatūros orkaitėje apie 14 min.
Skanaus!
Patarimas.Sandarioje dėžutėje jie išliks kvapnūs ir po geros savaitės.
Sūrinukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 160 gramų | sviestas | |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
| 250 gramų | miltai | |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
| 130 mililitrų | pienas | |
| 200 gramų | sūris (kietasis) | |
| šiek tiek | kmynai | |
| šiek tiek | sezamas (sėklos) | |
| šiek tiek | moliūgų sėklos | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
| 1 valgomasis šaukštas | pienas | |
| Pabarstymui: | ||
| šiek tiek | džiovintas raudonėlis (džiovintas) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Trapūs sausainiai
-
Sviestiniai sausainiai su levandomis
-
Alaus sausainiai
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Sausainiai su uogiene
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Smėlinukai
-
Cinamoniniai sausainiai
-
Rūtos eglutės
-
Imbieriniai sausainukai
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Juostelės su džemu
-
Kamelijos skanėstas
-
Vaikystės skarelės
-
Barankėlės
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Aguoniniai sausainiai
Sūrinukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
160 gramų -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pienas,
130 mililitrų -
Sūris, kietasis,
200 gramų - Kmynai
- Sezamas, sėklos
- Moliūgų sėklos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Džiovintas raudonėlis, džiovintas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukti su druska, po truputį suberti sijotus miltus ir kepimo miltelius. Sudėti tarkuotą sūrį, po šlakelį supilti pieną. Išminkyti vienalytę tešlą, įsukti į maistinę plėvelę ir porą valandų laikyti šaltai. Tarp dviejų celofaninių maišelių iškočioti maždaug 4 mm lakštą. Išspausti kvadratines formas, išpjauti trikampius ar juosteles ir išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kiaušinį išplatisu pienu ir aptepti sausainius, pabarstyti sėklomis, prieskoniais. Kepti 170°C temperatūros orkaitėje apie 14 min.
Skanaus!
Patarimas.Sandarioje dėžutėje jie išliks kvapnūs ir po geros savaitės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
