Sausainiai su uogiene
AUTORIUS:
Gabrielė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Autorius apie receptą: Sausainiai trapios, sviestinės tešlos. Galima puošti uogiene, šokoladu ar valgyti paprastai. Sausainiai trapios, sviestinės tešlos. Galima puošti uogiene, šokoladu ar valgyti paprastai. Gabrielė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų miltai
250 gramų sviestas
2 vienetai kiaušiniai
5 valgomieji šaukštai cukrus
Aptepimui:
šiek tiek uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumis.
2.
Sviestą ištirpinti, šiek tiek atvėsinti ir supilti į kiaušinių masę. Išplakti.
3.
Po truputį įmaišyti miltus. Kai masė taps labai tiršta, suberti likusius miltus ir išminkyti tešlą. Palikti šaltai pusvalandžiui.
4.
Iš tešlos formuoti norimos formos sausainius.
5.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 20 - 30 minučių, kol paruduos.
6.
Iškepusius puošti uogiene.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sausainiai su uogiene

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Aptepimui:
Autoriaus žodis: Sausainiai trapios, sviestinės tešlos. Galima puošti uogiene, šokoladu ar valgyti paprastai. Gabrielė
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumis.

  2. Sviestą ištirpinti, šiek tiek atvėsinti ir supilti į kiaušinių masę. Išplakti.

  3. Po truputį įmaišyti miltus. Kai masė taps labai tiršta, suberti likusius miltus ir išminkyti tešlą. Palikti šaltai pusvalandžiui.

  4. Iš tešlos formuoti norimos formos sausainius.

  5. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 20 - 30 minučių, kol paruduos.

  6. Iškepusius puošti uogiene.

Receptą atsiuntė Gabrielė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų