
Sausainiai "Margučiai"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
100 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
400 gramų | miltai |
50 gramų | cukraus pudra |
1 vienetas | citrinos |
0.5 pakelio | pabarstukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir viską gerai išminkykite, tešla turi nelipti prie rankų.
2.
Tešlą palaikykite šaldytuve 30 min.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 180C temp. Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio bei su formelėmis išspauskite sausainiukus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo sausainiukus.
4.
Išspauskite citrinos sultis, dėkite cukraus pudros, kol bus gera konsistencija. Tepkite iškepusius sausainius ir apibarstykite pabarstukais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiukai
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Riešutinės širdelės
-
Florentinai
-
Žiemos skanumynas
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Paprasti lietuviški sausainiai
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Gardūs kokosiniai sausainiukai
-
Kalėdiniai meduoliai
-
Plikyti sausainiai
-
Kalėdinės dėžutės
-
Varškės sausainiai
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Tinginys tarp aguonų
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Grybukai
Sausainiai "Margučiai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
400 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Pabarstukai,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir viską gerai išminkykite, tešla turi nelipti prie rankų.
Tešlą palaikykite šaldytuve 30 min.
Orkaitę įkaitinkite iki 180C temp. Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio bei su formelėmis išspauskite sausainiukus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo sausainiukus.
Išspauskite citrinos sultis, dėkite cukraus pudros, kol bus gera konsistencija. Tepkite iškepusius sausainius ir apibarstykite pabarstukais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...