100 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
400 gramų | miltai |
50 gramų | cukraus pudra |
1 vienetas | citrinos |
0.5 pakelio | pabarstukai |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kokosiniai sausainiai su šokoladu
- Kokosiniai sausainiai
- Grybukai
- Paplotėliai su bananais
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- Migdolų nuga
- Paukščiukai
- Trapūs žagarėliai
- Krekeriai
- Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
- Seniai besmegeniai
- Sausainiukai
- Paprasti Ingos sausainukai
- Trapieji spelta sausainiukai
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Songoko sausainiai
- Plikyti sausainiai
- Sausainiai su muskato riešutu
- Sausainiai „Bangelės“
- Avižiniai sausainiai
Sausainiai "Margučiai"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
400 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Pabarstukai,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir viską gerai išminkykite, tešla turi nelipti prie rankų.
Tešlą palaikykite šaldytuve 30 min.
Orkaitę įkaitinkite iki 180C temp. Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio bei su formelėmis išspauskite sausainiukus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo sausainiukus.
Išspauskite citrinos sultis, dėkite cukraus pudros, kol bus gera konsistencija. Tepkite iškepusius sausainius ir apibarstykite pabarstukais.
Skanaus!