
Sausainiai "Margučiai"
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
100 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
400 gramų | miltai |
50 gramų | cukraus pudra |
1 vienetas | citrinos |
0.5 pakelio | pabarstukai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir viską gerai išminkykite, tešla turi nelipti prie rankų.
2.
Tešlą palaikykite šaldytuve 30 min.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 180C temp. Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio bei su formelėmis išspauskite sausainiukus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo sausainiukus.
4.
Išspauskite citrinos sultis, dėkite cukraus pudros, kol bus gera konsistencija. Tepkite iškepusius sausainius ir apibarstykite pabarstukais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapūs sausainiai su kardamonu ir imbieru
-
Biskočiai
-
Sausainiai "Obuoliai pataluose"
-
Alaus sausainiai
-
Imbieriniai Viktorijos sausainiai
-
Susuktukai su moliūgu
-
Riešutinės širdelės
-
Paprasti sausainukai
-
Meilės sausainiai
-
Sausainiai su riešutais
-
Sausainiai „Pirštukai“
-
Naminiai riestainiukai
-
Orandžiniai keksiukai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Sausučiai
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Kokosiniai sausainiai su šokoladu
-
Sausainiai su šokoladu
-
Seniai besmegeniai
Sausainiai "Margučiai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
400 gramų -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Pabarstukai,
0.5 pakelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite. Į gautą masę suberkite miltus ir viską gerai išminkykite, tešla turi nelipti prie rankų.
Tešlą palaikykite šaldytuve 30 min.
Orkaitę įkaitinkite iki 180C temp. Tešlą iškočiokite apie 3 mm storio bei su formelėmis išspauskite sausainiukus. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite ant jo sausainiukus.
Išspauskite citrinos sultis, dėkite cukraus pudros, kol bus gera konsistencija. Tepkite iškepusius sausainius ir apibarstykite pabarstukais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...