
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
125 gramai | kvietiniai miltai |
75 gramai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
75 gramai | sviestas |
2 lašai | romas (ekstraktas) |
1 lašas | vanilė (ekstraktas) |
30 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai riestainiukai
-
Trapūs sausainiai
-
Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Žiemos skanumynas
-
Mini sausainėliai
-
Paprasti sausainukai
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Grybukai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Sausainukai su cinamonu
-
Meduolinė karieta
-
Sausainiai „Kalėdų eglutės“
-
Kepta eglutė
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Baltijos pyragėliai
-
Florentinai
-
Kokosiniai avižinių dribsnių sausainiukai
-
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Cukrus,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Romas, ekstraktas,
2 lašai -
Vanilė, ekstraktas,
1 lašas -
Juodasis šokoladas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...