Sausainiai su šokolado gabaliukais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 125 gramai | kvietiniai miltai |
| 75 gramai | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
| 75 gramai | sviestas |
| 2 lašai | romas (ekstraktas) |
| 1 lašas | vanilė (ekstraktas) |
| 30 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Barankėlės
-
Seniai besmegeniai
-
Sausainiai "paršiukai"
-
Kūčiukai (šlyžikai)
-
Piršteliai su kmynais
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Meduolinė karieta
-
Reino sausainiai
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Kokosiniai sausainiai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Biskočiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Sausainukai su kokosų drožlėmis
-
Kalėdiniai meduoliai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
Sausainiai su šokolado gabaliukais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Cukrus,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Romas, ekstraktas,
2 lašai -
Vanilė, ekstraktas,
1 lašas -
Juodasis šokoladas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 20 minučių šaldytuve. Tuomet leiskite tešlą per mėsmalę norimos formos sausainėlius ir kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
