Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.

Salierų kroketai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
1 stiklinė | ryžiai (košė) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Omletas su riešutais
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Pingviniukai
-
Vištienos vyniotinis
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Bananų pica
-
Šokoladinės vynuogės
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Šventiniai nugarinės suktinukai
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Kalmaras vyno padaže
-
Sūri širdelė
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Mėsos duona
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Čeburėkai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Helovyno voriukai
Salierų kroketai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai,
1 vienetas -
Ryžiai, košė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Nika
2011-03-30 15:55
Kaip stambiai tarkuojamas salieras ir kokie kiausiniai maisomi su ryziais? imusti ar jau isvirti? :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...