Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.

Salierų kroketai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
1 stiklinė | ryžiai (košė) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškas omletas
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Mėsos duona
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Baltoji trobelė
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Naminė pica
-
Vegetariški čeburėkai
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Hamburgeris
-
Ūmėdės padaže
-
Avokado užtepėlė
-
Krepšeliai su grybais
-
Kibinai
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Daržovių užkandėlė
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
Salierų kroketai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Salierai,
1 vienetas -
Ryžiai, košė,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Nika
2011-03-30 15:55
Kaip stambiai tarkuojamas salieras ir kokie kiausiniai maisomi su ryziais? imusti ar jau isvirti? :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...