Salierų kroketai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas salierai
1 stiklinė ryžiai (košė)
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 stiklinė sultinys (mėsos)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Salierų kroketai

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.

Reklama:

Komentarai (6)


  • Nika 2011-03-30 15:55

    Kaip stambiai tarkuojamas salieras ir kokie kiausiniai maisomi su ryziais? imusti ar jau isvirti? :galvoju:


Daugiau receptų