šiek tiek | rūgštynės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveikas lečo be acto
- Erškėtrožių uogienė
- Šokoladinis slyvų džemas
- Aštrūs rauginti agurkai
- Rauginti agurkai
- Pomidorų ir čili padažas
- Šaldyti grybai
- Juodųjų serbentų uogienė
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Padažas "Uncle Ben's"
- Šaltalankio uogienė
- Marinuoti burokėliai
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Konservuotas vyšnių kompotas
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
- Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Šaldytos rūgštynės žiemai
- Paruošimo laikas:
- Rūgštynės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplautas rūgštynes sugrūskite į stiklainį, uždarykite ir laikykite šaldymo kameroje. Žiemą labai skanu išsivirti sriubos.
Komentarai (11)
-
Zodė
2017-08-15 22:25
Jėga? Darbo nedaug
-
Danguolė
2016-10-01 17:07
Kam tos stiklainius kišti į kamerą, jeigu yra plastikinių indelių ir jie puikiai tinka šaldymui.
-
vera
2015-07-09 14:40
Dėkite į politileno maišelius
-
zita
2012-08-26 18:27
bet stiklainis gal nestiklinis?įdomu...
-
Eva
2012-07-01 14:04
Nu ką, bandysim ! :))
-
ruta
2011-07-03 01:30
Man rodosi kad geriau pries grudant i stiklaini rugstynes reikia supjaustyti ;-)
-
LINA
2011-06-17 20:22
labai idomu, tikrai isbandysiu...Nes as visada sudydavau ir man druskos budavo daugokai....
Aciu...
-
jena
2010-02-26 12:32
KO GERO IR SPINATUS TAIP GALIMA