
Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinė košė
-
Saldi makaronų košė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinės košės apkepas
-
Kepti obuoliai
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Grikių košė su sūriu
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Kvietinė košė
-
Manų košė su riešutais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Virti žirniai
-
Vištiena su ryžiais
-
Ropių piure
-
Manų košė su bananais
-
Makaroniada
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Rabarbarų tyrė
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...