Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
| 1.5 stiklinės | ryžiai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Manų košės kukuliai
-
Sauliaus manų košė
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Linksmoji bulvių košė
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Kopūstienė su grybais
-
Ryžių košė
-
Silkė su manų koše
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Manų košė
-
Avižinė košė
-
Airijos bulvių košė
-
Desertinė avižinė košė
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
