Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
| 1.5 stiklinės | ryžiai |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| 1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Makaroniada
-
Bulvių kukuliai
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Avižinė košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Ruginė košė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Manų košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Ryžių košė su cukinija
-
Manų košė su vaisiais
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
