
Ryžių košė su apelsinais
INGREDIENTAI:
1.5 stiklinės | ryžiai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 arbatiniai šaukšteliai | svogūnai (smulkinti) |
3 arbatiniai šaukšteliai | salierai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
1 stiklinė | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių košė su cukinija
-
Pieniška ryžių košė
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Bulviškienė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Morkų košė su obuoliais
-
Graikiškos bulvės
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Avižinė košė
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Manų košė
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Desertinė grikių košė
-
Ropių piure
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Bulvių kukuliai
-
Sauliaus manų košė
Ryžių košė su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Ryžiai,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Salierai, smulkinti,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Cukrus
-
Apelsinų sultys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžiai pusiau išverdami su 3 stiklinėmis vandens. Svogūnai ir salierai pakepinami svieste. Kai svogūnai pasidaro gelsvai auksinės spalvos, sukrečiami ryžiai, įberiama druskos, cukraus, įpilama apelsinų sulčių. Verdama ant mažos ugnies 10 min. Išvirę ryžiai apibarstomi tarkuota citrinos žievele ir paduodami kaip priedas prie žvėrienos arba kiaulienos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...