Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek miežinės kruopos (1 dalis)
šiek tiek razinos (geltonos, 2 dalys)
0.5 arbatinio šaukštelio druska (jūros)
šiek tiek cukrus (rudas, 1 kaupinas šaukštas)
1 valgomasis šaukštas sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į verdantį vandenį sudedamos kruopos, razinos, cukrus. Verdama retsykiais pamaišant ~20 min. Įdedamas sviestas, druska. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama šiltai (orkaitėje arba tarp 2-jų pūkinių pagalvių) dar 30 min arba ant labai mažos ugnies 10 min. SKANAUS.

Paserviravus lėkštėse atrodo kaip gintarai pajūrio smėlyje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį vandenį sudedamos kruopos, razinos, cukrus. Verdama retsykiais pamaišant ~20 min. Įdedamas sviestas, druska. Viskas gerai išmaišoma ir paliekama šiltai (orkaitėje arba tarp 2-jų pūkinių pagalvių) dar 30 min arba ant labai mažos ugnies 10 min. SKANAUS.

Paserviravus lėkštėse atrodo kaip gintarai pajūrio smėlyje.

Reklama:

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2011-10-12 19:14

    labai skanu :super: :-) :D


  • Arvydas Z 2009-09-18 02:09

    miezinem ir perlinem kruopom santykis su vandeniu yra nuo 1:2,5 iki 1:4. Priklausomai kokio skystumo kose reikalinga. Siuo atveju as pilu 1:3.


  • KKK 2009-09-17 19:25

    gerai butu zinoti koki kieki vandens naudoti. skirtingos kruopos skirtingai vandens sugeria :-(


Daugiau receptų