Makaronų apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 250 gramų | adžikos |
| 200 gramų | makaronai |
| 200 gramų | vištienos filė |
| 200 mililitrų | pienas |
| 100 gramų | sūris |
| 50 gramų | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | krapai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
2.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
3.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
4.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
5.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Makaronai su vištiena kario padaže
-
Lazanija su lašiša
-
Porai su ryžiais
-
Jūreiviški makaronai
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Faršu kimšti makaronai
-
Įdaryti makaronai
-
Risotto
-
Spageti Carbonara
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Kepti ryžiai
-
Jautienos čili su makaronais
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
Makaronų apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Adžika,
250 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sūris,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
