Makaronų apkepas
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Skanus ir sotus apkepas, kuris primena lazaniją yra truputį patobulintas ir greičiau paruošiamas. Skanus ir sotus apkepas, kuris primena lazaniją yra truputį patobulintas ir greičiau paruošiamas. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų adžikos
200 gramų makaronai
200 gramų vištienos filė
200 mililitrų pienas
100 gramų sūris
50 gramų sviestas
3 valgomieji šaukštai miltai
1 arbatinis šaukštelis krapai
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
šiek tiek džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
2.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
3.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
4.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
5.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronų apkepas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Skanus ir sotus apkepas, kuris primena lazaniją yra truputį patobulintas ir greičiau paruošiamas. Agnė
Gaminimo eiga:
  1. Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.

  2. Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.

  3. Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.

  4. Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.

  5. Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų