
Makaronų apkepas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | adžikos |
200 gramų | makaronai |
200 gramų | vištienos filė |
200 mililitrų | pienas |
100 gramų | sūris |
50 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
2.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
3.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
4.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
5.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Ryžių pudingas
-
Vištiena su ryžiais
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
-
Uzbekiškas plovas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Porai su ryžiais
-
Lazanija su sūriu ir kiauliena
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Makaronai su faršu
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Jautienos čili su makaronais
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
-
Daniškas plovas
Makaronų apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Adžika,
250 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sūris,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...