250 gramų | adžikos |
200 gramų | makaronai |
200 gramų | vištienos filė |
200 mililitrų | pienas |
100 gramų | sūris |
50 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Makaronų apkepas
- Spageti su kukuliais
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Plovas
- Greiti spagečiai su dešrelėmis
- Citrininiai ryžiai
- Olandiškas ryžių apkepas
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Įdaryti makaronai
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Virtinukai
- Makaronai su tunu ir baklažanais
- Lazaninis makaronų apkepas
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Jūreiviški makaronai
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
- Makaronų apkepas (pigus ir skanus)
- Skryliai su šoninės padažu
- Ryžių rizotas
Makaronų apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Adžika,
250 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Vištienos filė,
200 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sūris,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirti, nukošti ir truputį atvėsinti.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su adžika.
Sviestą išlydyti puode, berti miltus, juos pakepinti svieste, ir tuomet pilti pieną, plakant šluotele, kad neliktų gumulėlių. Kai padažas sutirštės, nukelti nuo ugnies.
Sluoksniuoti: imti stiklinį indą, ištepti sviestu ir berti džiūvėsėliais, tuomet dėti makaronus, padažą, mėsytę, sūrį, makaronus, padažą, mėsytę, sūrį ir viršutinis sluoksnis turi būtų padažas, ir sūris.
Šauti į karštą orkaitę, ir kepti apie 20 - 30 minučių, iškepusį apiberti krapais. Skanaus!