Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | majonezas |
| 100 gramų | salierai (gumbai) |
| 40 gramų | grietinė |
| 200 gramų | lašiša |
| 100 gramų | poras |
| 50 mililitrų | citrinų sultys |
| 20 gramų | krapai (smulkinti) |
| 50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Kiškienos paštetas
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kibinai
-
Žiemos skanumynas
-
Kiaušiniai su arbata
-
Silkės užtepėlė
-
Silkių bokšteliai
-
Žvynabudės muštiniai
-
Omletas
-
Keptos krevetės
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Keptos krevetės
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Sūrio ritinukai
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
