Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
100 gramų | majonezas |
100 gramų | salierai (gumbai) |
40 gramų | grietinė |
200 gramų | lašiša |
100 gramų | poras |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | krapai (smulkinti) |
50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sulekta Speltos pica
- Užkandukai
- Sūrio kremu įdaryta paprika
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Sūrio suktinukai
- Pomidorų užkandėlė
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Skanūs vafliai su įdaru
- Pupelių ir duonos mišrainė
- Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
- Pitos su grybais
- Krabų lazdelių kukuliai
- Brinza su jogurtu ir ridikėliais
- Žirnių ankščių užkandis
- Karališka kiaušinienė su pomidorais
- Bulvių pyragėliai
- Skanusis daržovių šašlykas
- Keptos bulvės
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Mažos sūrio picos
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...