Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.

Rūkytos lašišos užkandėlė
INGREDIENTAI:
100 gramų | majonezas |
100 gramų | salierai (gumbai) |
40 gramų | grietinė |
200 gramų | lašiša |
100 gramų | poras |
50 mililitrų | citrinų sultys |
20 gramų | krapai (smulkinti) |
50 gramų | ikrai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Bulvių košės kroketai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Užtepėlė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Kepenų paštetas
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkė su burokėliais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sūrio lazdelės
-
Silkės užkandėlė
-
Helovyno voriukai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Lašišos rafaelo
Rūkytos lašišos užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Majonezas,
100 gramų -
Salierai, gumbai,
100 gramų -
Grietinė,
40 gramų -
Lašiša,
200 gramų -
Poras,
100 gramų -
Citrinų sultys,
50 mililitrų -
Krapai, smulkinti,
20 gramų -
Ikrai, juodieji,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierų gumbus nuvalome, smulkiai supjaustome, užpilame grietinės ir majonezo mišiniu bei citrinos sultimis.
Šį įdarą dedame ant rūkytos lašišos ir susukame kartu su porais.
Užkandėlės viršų puošiame juodaisiais ikrais ir citrina.
Aplink lašišą pilame padažą, pagamintą iš recepte nurodytų produktų.
Puošti alyvomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...