Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)

Dribsnių kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudra |
2 vienetai | persimonas (churma) (vidutinio dydžio, gerai prinokę) |
250 mililitrų | kefyras |
0.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
30 gramų | sausainiai (paparsti, „gaidelis“) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Sausainių tortas
-
Mėlynių ledai
-
Tinginių tinginys
-
Braškių desertas
-
Lemon posset
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Ryžių desertas
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Gaivus tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Persikų desertas
-
Čigonų plokštainis
-
Biramisu
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Šokolado putėsiai
-
Nugos tortas
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Bakalieno Tinginys
Dribsnių kokteilis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukraus pudra
-
Persimonas (Churma), vidutinio dydžio, gerai prinokę,
2 vienetai -
Kefyras,
250 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
0.5 stiklinės -
Sausainiai, paparsti, „gaidelis“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...