Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)

Dribsnių kokteilis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudra |
2 vienetai | persimonas (churma) (vidutinio dydžio, gerai prinokę) |
250 mililitrų | kefyras |
0.5 stiklinės | avižinių dribsnių |
30 gramų | sausainiai (paparsti, „gaidelis“) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės sūris su žele
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Šokoladiniai bananai
-
Pyragėliai su kremu
-
Aušros želė tortas
-
Vasariškas želė desertas
-
Gaivus mango desertas
-
Sveikuolių ledai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Vaisiai šokolade
-
Bananai šokolade
-
Vaisinis kremas
-
Įdaryti persikai
-
Obuoliai šokolade
-
Sveikas vaisių desertas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Šokoladiniai bananai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Obuolių tortas su varške
Dribsnių kokteilis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukraus pudra
-
Persimonas (Churma), vidutinio dydžio, gerai prinokę,
2 vienetai -
Kefyras,
250 mililitrų -
Avižiniai dribsniai,
0.5 stiklinės -
Sausainiai, paparsti, „gaidelis“,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avižinius dribsnius užpyliau karštu vandeniu ir palikau 10 minučių uždengus, kad išbrinktų. Karšto vandens reikia nedaug tik tiek, kad apsemtų. Jei vandens per daug; dribsniai išbrinko, bet dar liko vandens, jį galite tiesiog nupilti.
Į dribsnius prilaužykite sausainių, supilkite kefyrą, cukraus pudrą. Persimonus nulupkite ir sutrinkite su trintuvu. Viską išmaišykite. Paruošta!
Skanaus!!!:)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...