
Aronijų ir obuolių želė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 lapai | želatina |
2 vienetai | obuoliai |
1 saujelė | aronijos |
1 stiklinė | sirupas ((cukraus)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Cukraus sirupe lengvai apvirti gabalėliais pjaustytus obuolius, dėti aronijas. Išbrinkinti želatiną, sumaišyti su sirupu, išpilstyti į taures, palikti sustingti. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis pudingas
-
Arvydo varškės desertas
-
Persikų desertas
-
Citrinos drebučiai
-
Vaisių salotos
-
Karamelinės lazdelės
-
Želė su vaisiais
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Vasaros desertas
-
Gaivus varškės desertas
-
„Baltosios gėlės“
-
Ledai su braškėmis
-
Trešnės marškinėliuose
-
Vaisiniai saldainiai
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Saldus patiekalas
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
Aronijų ir obuolių želė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
Gaminimo eiga:
Cukraus sirupe lengvai apvirti gabalėliais pjaustytus obuolius, dėti aronijas. Išbrinkinti želatiną, sumaišyti su sirupu, išpilstyti į taures, palikti sustingti. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...