Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti ir ištroškinti 2 šaukštuose aliejaus, įberti sutrintą česnaką.
Šviežius šprotus nuvalyti, pašalinti galvas ir ašakas.
Tešlą iškočioti, sudėti į taukais išteptą formą, aptepti aliejumi ir uždėti ant jos plonus fermentinio sūrio griežinėlius, apipilti pomidorų mase, po to sudėti šprotus, pabarstyti druska ir pipirais, papuošti nuplautais kapariais.
Kai tešla pakils, po 20 min. įkišti picą į karštą orkaitę ir kepti 30 min.
Pica su šprotais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
| 1 stiklinė | vanduo |
| 20 gramų | mielės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus (įdarui) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| 200 gramų | šprotai (įdarui) |
| 250 gramų | pomidorai (įdarui) |
| 3 skiltelės | česnakas (įdarui) |
| 40 gramų | kaparis (įdarui) |
| 120 gramų | sūris (fermentinis, įdarui) |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus (įdarui) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai "Raudonasis aksomas"
-
Trupininis pyragas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Lietinių pyragas
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Itališka pica
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Pusryčių keksiukai
-
Karštos bandelės
-
Šokoladiniai sausainiai su kokosu
-
Šlapias pyragas
-
Šimtalapis su razinomis
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Citrininė gaiva
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
Pica su šprotais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Mielės,
20 gramų -
Aliejus, įdarui,
2 valgomieji šaukštai - Taukai (kiaulių), formai ištepti
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Šprotai, įdarui,
200 gramų -
Pomidorai, įdarui,
250 gramų -
Česnakas, įdarui,
3 skiltelės -
Kaparis, įdarui,
40 gramų -
Sūris, fermentinis, įdarui,
120 gramų -
Aliejus, įdarui,
4 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti ir ištroškinti 2 šaukštuose aliejaus, įberti sutrintą česnaką.
Šviežius šprotus nuvalyti, pašalinti galvas ir ašakas.
Tešlą iškočioti, sudėti į taukais išteptą formą, aptepti aliejumi ir uždėti ant jos plonus fermentinio sūrio griežinėlius, apipilti pomidorų mase, po to sudėti šprotus, pabarstyti druska ir pipirais, papuošti nuplautais kapariais.
Kai tešla pakils, po 20 min. įkišti picą į karštą orkaitę ir kepti 30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
