Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti ir ištroškinti 2 šaukštuose aliejaus, įberti sutrintą česnaką.
Šviežius šprotus nuvalyti, pašalinti galvas ir ašakas.
Tešlą iškočioti, sudėti į taukais išteptą formą, aptepti aliejumi ir uždėti ant jos plonus fermentinio sūrio griežinėlius, apipilti pomidorų mase, po to sudėti šprotus, pabarstyti druska ir pipirais, papuošti nuplautais kapariais.
Kai tešla pakils, po 20 min. įkišti picą į karštą orkaitę ir kepti 30 min.

Pica su šprotais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | vanduo |
20 gramų | mielės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus (įdarui) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
200 gramų | šprotai (įdarui) |
250 gramų | pomidorai (įdarui) |
3 skiltelės | česnakas (įdarui) |
40 gramų | kaparis (įdarui) |
120 gramų | sūris (fermentinis, įdarui) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (įdarui) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Šventinis skruzdėlynas su "DanSukker" cukraus milteliais
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Sausainiai "Riešutiniai"
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Susuktukai su moliūgu
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Pyragas „Skanumėlis“
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Pyragas su kukuliais
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Keksas su aguonomis
-
Jogurtinis pyragas
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Redos sausainiai
-
Žiemos skanumynas
Pica su šprotais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Mielės,
20 gramų -
Aliejus, įdarui,
2 valgomieji šaukštai - Taukai (kiaulių), formai ištepti
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Šprotai, įdarui,
200 gramų -
Pomidorai, įdarui,
250 gramų -
Česnakas, įdarui,
3 skiltelės -
Kaparis, įdarui,
40 gramų -
Sūris, fermentinis, įdarui,
120 gramų -
Aliejus, įdarui,
4 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti mielinę tešlą ir palikti valandai, kad pakiltų.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti ir ištroškinti 2 šaukštuose aliejaus, įberti sutrintą česnaką.
Šviežius šprotus nuvalyti, pašalinti galvas ir ašakas.
Tešlą iškočioti, sudėti į taukais išteptą formą, aptepti aliejumi ir uždėti ant jos plonus fermentinio sūrio griežinėlius, apipilti pomidorų mase, po to sudėti šprotus, pabarstyti druska ir pipirais, papuošti nuplautais kapariais.
Kai tešla pakils, po 20 min. įkišti picą į karštą orkaitę ir kepti 30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...