Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių tortas su varške
-
Ledai ''Skanumėlis''
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Vasariškas desertas
-
Ananasų ir kokosų ledai su karamelizuotais čili pipirais
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Saldūs migdolai su druska
-
Aistės jogurto pyragas
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Persikinė želė
-
Šokoladinė suflė
-
Desertine varškė
-
Panna Cotta
-
Naujametinis šampano šerbetas
-
Migdoliniai triufeliai
-
Uogų desertas
-
Guminukai
-
Grietinėlės ledai
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Desertas su persikais
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...