Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 0.5 kilogramo | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
| 2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai rutuliukai
-
Manekenes ledai
-
Rabarbarų drebučiai
-
Gaivus užkandėlis
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Grietinėlės pyragas
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Saulėgražų ir šokolado saldainiai
-
Melionų desertas
-
Įdaryti persikai
-
Tiramisu
-
Kalėdiniai grybukai
-
Pyragėliai einant į svečius
-
Aušros želė tortas
-
Vasariškas desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Aronijų pudingas
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
