Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 0.5 kilogramo | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | želatina |
| 2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai irisai su riešutais
-
Kriaušių desertas
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Sausainių mišinys stiklainyje
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Keksiukai su persikais
-
Želiniai kiaušinukai
-
Apelsinai obuoliuose
-
Tiramisu
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Kriaušės su riešutais
-
Gaivus desertas
-
Vaniliniai morengai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Kavos ir ledų desertas
-
Pudingas iš morkų
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Braškių ir bananų kokteilis
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
