Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Irisiniai saldainiai
- 3D gėlės želėje
- Tiramisu
- Mėtinė kivių želė su citrina
- Arbūzų tortas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Greiti braškiniai ledai
- "Creme brulee" su DanSukker vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Sūrio pyragėliai
- Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
- Arvydo varškės desertas
- Šokoladinis tortas
- Glazūruota varškė
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Ledai ant pagaliuko
- Želė su varške
- Avietinė pasaka
- Želė su trešnemis ir persikais
- Sausainių tortas
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...