Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti naminiai ledai
-
Šokoladiniai putėsiai
-
Kriaušių desertai
-
Braškinis tiramisu
-
Tinginių - tinginys
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Šokoladinis desertas
-
Juodųjų serbentų sausainiai
-
Varškės tortas
-
Ledai su braškėmis
-
Braškių grietinėlė
-
Mamos Mazarino pyragas
-
Kefyro panna cotta
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Pieno putėsiai su medumi ir migdolais
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Bananų salotos su abrikosais
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...