Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės desertas
-
Jogurto ledai
-
Varškės desertas su persikais
-
Gaivioji želė
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Naminis šokoladinis kremas
-
Bananai šokolade
-
Vaflių tortas
-
Tortas "Greitukas"
-
Kalėdiniai ledinukai
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Naminiai "Bounti"
-
Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
-
Imbierinis namelis
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Braškių desertas per minutę
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Spurgos pavakariams
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...