Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

Obuolių putėsiai
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
0.5 kilogramo | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
2 stiklinės | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Šokoladiniai ir apelsininiai naminiai ledai
-
Gaivus uogų desertas
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Moliūginiai saldainiai
-
Karamelinis sūrio pyragas
-
„McFlurry“ desertas
-
Desertinis sausainis Aukselis
-
Žiemos skanumynas
-
Abrikosų šerbetas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Braškių svajonė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Braškinis tiramisu
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Karštas šokoladas
-
Vaisių desertas
Obuolių putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Obuoliai,
0.5 kilogramo -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...