Nuga
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
180 gramų cukrus
2 valgomieji šaukštai vanduo
20 gramų sviestas
140 gramų sezamas
200 gramų kremas ((šokoladinis))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps. Dėkite po pusę šaukštelio mišinio ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu. Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Nuga

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps. Dėkite po pusę šaukštelio mišinio ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu. Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


  • oMG 2016-03-06 18:27

    Kas cia per nesamone?!?!


Daugiau receptų