Nuga
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 180 gramų | cukrus |
| 2 valgomieji šaukštai | vanduo |
| 20 gramų | sviestas |
| 140 gramų | sezamas |
| 200 gramų | kremas ((šokoladinis)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps. Dėkite po pusę šaukštelio mišinio ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu. Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Migdoliniai triufeliai
-
Gaivus uogų desertas
-
Karamelinės lazdelės
-
Varškės skanėstas
-
Riešutų kamuoliukai
-
Citrininiai drebučiai
-
Šokoladiniai irisai
-
Paprastasis pudingas
-
Saldainiai su riešutais
-
Kava su ledais
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Ledų tortas
-
Imbieriniai cukatai
-
Pyragas „Sniegas“
-
Juodasis tinginys
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
Nuga
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
180 gramų -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Sezamas,
140 gramų -
Kremas, (šokoladinis),
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps. Dėkite po pusę šaukštelio mišinio ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu. Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
oMG
2016-03-06 18:27
Kas cia per nesamone?!?!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
