180 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
20 gramų | sviestas |
140 gramų | sezamas |
200 gramų | kremas ((šokoladinis)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Desertinė avižinė košė
- Konjako desertas
- Rafaelo
- Skanus želė ir šokolado desertas
- Braškių ir bananų kokteilis
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Bakalieno Tinginys
- Saldainiai su maskarponės sūriu
- Obuolių tortas su varške
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Mango pudingas
- Avietinė pasaka
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Šokoladinis fondiu
- Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
- Nuga
- Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
- Šokoladiniai fondantai
- Braškių grietinėlė
- Nekeptas meduolių pyragas
Nuga
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
180 gramų -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
20 gramų -
Sezamas,
140 gramų -
Kremas, (šokoladinis),
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Prikaistuvyje užvirkite cukrų ir vandenį. Nuimkite prikaistuvį nuo ugnies, sudėkite sviestą ir suberkite sezamus. Maišykite mišinį, kol skiestas visiškai ištirps. Dėkite po pusę šaukštelio mišinio ant kepimo popieriaus. Kepkite orkaitėje 10–12 minučių nuolat prižiūrėdami. Kepinys turi pagelsti, bet nesudegti. Leiskite kelias minutes atvėsti prieš tepdami šokoladiniu kremu. Šokoladą tepkite ant lygios diskų pusės. Dėkite kitą apskritimą ant viršaus ir lengvai paspauskite, kad nesulūžtų.
Komentarai (3)
-
oMG
2016-03-06 18:27
Kas cia per nesamone?!?!