Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.
Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)

Obuolių šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
7 vienetai | obuoliai (švieži, nuvalyti) |
2 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | putojančio vyno |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Greitukas"
-
Gervuogių musas
-
Želė tortas
-
Tinginių tinginys
-
Biramisu
-
Braškių grietinėlė
-
Uogų jogurtas
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Šokoladinis desertas
-
Sveikuolių ledai
-
Naminė karamelė
-
Želė drebučiai apelsine
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Rabarbarų drebučiai
-
Tortas "Mozaika"
-
Ledų desertas
-
Sveikas vaisių desertas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Sūrio pyragas
Obuolių šerbetas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai, švieži, nuvalyti,
7 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Putojantis vynas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė
Gaminimo eiga:
Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.
Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai