Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.
Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)
Obuolių šerbetas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 7 vienetai | obuoliai (švieži, nuvalyti) |
| 2 stiklinės | cukrus |
| 1 stiklinė | putojančio vyno |
| 1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kavos ir ledų desertas
-
Aušros želė tortas
-
Jogurtinis pudingas
-
Jogurto desertas
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Gaivus varškės desertas su vaisiais
-
Vaisių salotos
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Šokoladiniai ledai
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Varškės desertas su persikais
-
Sūrio tortas
-
Gaivus desertas
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Braškinis tiramisu
-
Vafliai su karamele
-
Žiemos skanumynas
-
Desertinė varškytė
Obuolių šerbetas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Obuoliai, švieži, nuvalyti,
7 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Putojantis vynas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius sumesti į smulkintuvą ir sumalti į tyrę.Tyrę sudėti i puodą, užpilti stikline vandens ir pavirti porą minučių.Tada supilti cukrų išmaišyti ir vėl pavirti, bet neužvirinti. Nukelti nuo ugnies, supilti citrinos sultis, taurę šampano. Viską išmaišyti ir padėti į šaldiklį sustingti.
Tai puikus šerbetas karštai vasaros dienai ir šiaip, kai norima pasimėgauti ledais. Gaivu, skanu ir nekaloringa :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
