Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.

Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas - naikintuvas
-
Sveikuoliški keksiukai
-
Kokosiniai sausainiai
-
Keksas su razinomis
-
Vafliai
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Plikyti sausainiai su kremu
-
Švelnus pyragas
-
Evelinos varškės pyragas
-
Pyragas su kopūstais
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
-
Dribsnių keksiukai
-
Imbieriniai elniukai
-
Keksiukai su šokoladu ir bananais
-
Meduoliai
-
Kūčiukai
-
Šimtalapis
-
Apelsininis pyragas
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...