Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.

Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Dvispalvis pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Albinos duona
-
Šokoladiniai cukinijų keksiukai
-
Šokoladinis keksas
-
Tortas su varškės kremu
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Kopūstų pyragas su grybais
-
Zefyrai
-
Lietinių tortas
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Bandelės su lašinukų įdaru
-
Kiaušinių keksiukai
-
Bananiniai keksiukai su grietinėlės likerio kremu
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...