Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Morengai
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
| 225 gramai | cukraus pudra |
| 20 gramų | vanilinis cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| 1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Tradicinis keksas
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
-
Naminis lavašas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Šokoladiniai sausainiai su kokosu
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Grietinėlės pyragas
-
Šimtalapis
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Šokoladinis biskvitas
-
Pyragas su razinomis
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Pyragėliai su slyvomis
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
