Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.

Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikrasis Popiežiaus pyragas
-
Rabarbarų pyragas
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Keksiukai su uogomis (juodaisiais serbentais)
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Mielinės bandelės
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Reino sausainiai
-
Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
-
Kopūstų tortas
-
Paprastasis keksas
-
Vafliai
-
Moliūginiai keksiukai
-
Kriaušių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Amerikietiški vafliai
-
Mini canelles
-
Vafliai
-
Jogurtiniai vafliai
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...