Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.

Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Simonos šokoladinis pyragas
-
Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Skanūs sausainėliai
-
Citrinų pyragas
-
Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
-
Traškieji sausainiukai
-
Bananų keksiukai
-
Sausainiai su riešutais
-
Slyvų pyragas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Morkų pyragas
-
Pyragas su slyvom ir karamele
-
Pyragas „Skanumėlis“
-
Vynuogių pyragas
-
Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
-
Pynutės
-
Švilpukai
-
Jogurtinis pyragas
-
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...