Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Morengai
INGREDIENTAI:
5 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
225 gramai | cukraus pudra |
20 gramų | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų duonelė
- Trijų skonių pynė
- Sauliaus Vafliai
- Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
- Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
- Šokoladinė suflė
- Moliūgų pyragas
- Bananai tešloje
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Vafliai su spanguolėmis
- Žaismingi keksiukai
- Mini raguoliai
- Vasariškas tortas
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Šokoladinis keksas su kriaušėmis
- Šokoladinis tortas
- Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
- Mielinės bandelės
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Pynė su džemu
Morengai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, baltymai,
5 vienetai -
Cukraus pudra,
225 gramai -
Vanilinis cukrus,
20 gramų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Konjakas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į plakimo indą supilame baltymus, cukraus pudrą, vanilinį cukrų, citrinų sultis, konjaką ir išplakame iki standžių putų.
Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos formuojame morengus.
Kepame 100C temperatūroje, šiek tiek pravėrę orkaitės dureles.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...