Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Vištiena su ryžiais
-
Rabarbarų tyrė
-
Avižinės košės pudingas
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Vištiena su bulvių koše
-
Makaroniada
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Skani grikių košė
-
Moliūgų košė
-
Sauliaus manų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Bulvių košė su grybais
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Silkė su manų koše
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...