Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ruginė košė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Morkų ir bulvių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Avižinė košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Grikių košė su daržovėm
-
Vištiena su bulvių koše
-
Žirnių tyrė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Bulvių kukuliai
-
Vaisinė avižinė košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...