Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė
-
Avižinė košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Rabarbarų tyrė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Sorų kruopų košė
-
Citrininiai ryžiai
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Grikių plovas su vištiena
-
Ryžių košė su cukinija
-
Perlinių kruopų košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Moliūginė košė
-
Obuolių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Avižinės košės apkepas
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Manų košės kukuliai
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...