Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų ir moliūgų košė
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Manų košė su moliūgu
-
Moliūginė manų košė su citrina
-
Grikių košė su daržovėm
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Bulvių košė -kaimiškai
-
Bulvių košė su sūriu
-
Porai su ryžiais
-
Rabarbarų tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Kvietinė košė
-
Saldi makaronų košė
-
Avižinės košės apkepas
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Manų košė su vaisiais
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Smaližių avižinė košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Puri ryžių košė
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...