Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūgų-obuolių džemas
- Rabarbarų tyrė
- Grikiais įdaryta paprika
- Desertinė avižinė košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Moliūginė manų košė su citrina
- Morkų ir bulvių košė
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Avižinė košė su razinomis ir riešutais
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Svarainių ir manų putėsiai
- Moliūgų košė su medumi
- Kepti obuoliai
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Moliūgų košė
- Morkų košė su kiaušiniais
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Avižinė košė su moliūgų tyre
- Bulvių kukuliai
- Manų košė su riešutais
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...