Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | miežinės kruopos |
| 500 mililitrų | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Graikiškos bulvės
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Žirnienė su grybais
-
Skani bulvių košė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Saldi makaronų košė
-
Skani manų košė
-
Grikių gėlės
-
Sauliaus manų košė
-
Vištiena su ryžiais
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Desertinė avižinė košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
