Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
| 200 mililitrų | miežinės kruopos |
| 500 mililitrų | vanduo |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Skani grikių košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Grikių košė su daržovėm
-
Bulvių košė su vištiena
-
Manų košės kukuliai
-
Bulviškienė
-
Manų košė su moliūgu
-
Smaližių avižinė košė
-
Graikiškos bulvės
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Moliūgų košė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Manų košė su bananais
-
Grikių plovas su vištiena
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Skani bulvių košė
-
Žirnių tyrė
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
