Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.

Miežinių kruopų košė
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | miežinės kruopos |
500 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Saldi makaronų košė
-
Vaikiška tyrelė
-
Perlinių kruopų košė
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Biri grikių košė
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Moliūgų košė
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Manų košė
-
Kepti obuoliai
-
Karamelinė košė
-
Vištiena su bulvių koše
Miežinių kruopų košė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Miežinės kruopos,
200 mililitrų -
Vanduo,
500 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kruopas nuplaukite ir supilkite į pasūdytą, verdantį vandenį. Įdėkite sviestą ir virkite apie 20 min. Išvirus puodą uždenkite ir palaikykite 10 min. Jei norite, kad košė būtų biri, išvirus kruopas uždarame puode palaikykite karštoje orkaitėje 30 min.
Košę galite valgyti vieną, su pienu, ar patiekti kaip garnyrą su įvairiais patiekalais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...