Lietiniai su rūkyta lašiša
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų lašiša (rūkyta)
200 mililitrų grietinėlės, 35%
3 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai krapai
2 valgomieji šaukštai kaparėliai
šiek tiek citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelė
šiek tiek obelių aliejus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grietinėlę sumaišyti su trintu česnaku, kaparėliais, smulkintais krapais, citrinų sultimis ir tarkuota žievele, druska bei pipirais.
2.
Lašišą supjaustyti juostelėmis.
3.
Ant kiekvieno lietinio dėti lašišos juosteles, po du šaukštus paruoštos grietinėlės ir susukti ritinėlius.
4.
Lietinius dėti į įkaitintą keptvę su aliejumi ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes.





Šaltinis: Žurnalas "Prie kavos" (Nr. 46)

Populiariausi receptai šią savaitę

Lietiniai su rūkyta lašiša

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Grietinėlę sumaišyti su trintu česnaku, kaparėliais, smulkintais krapais, citrinų sultimis ir tarkuota žievele, druska bei pipirais.

  2. Lašišą supjaustyti juostelėmis.

  3. Ant kiekvieno lietinio dėti lašišos juosteles, po du šaukštus paruoštos grietinėlės ir susukti ritinėlius.

  4. Lietinius dėti į įkaitintą keptvę su aliejumi ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes.





    Šaltinis: Žurnalas "Prie kavos" (Nr. 46)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


  • Bl.......... 2014-05-05 14:21

    Būtinai naudokit obelių aliejų, nes jokie kitokie netinka... nei saulėgrąžų, nei rapsų, nei alyvuogių, nei sėmenų. Žodžiu jokie. Tik obelių. Tai toks produktas, niekam nežinomas, labai retas ir vertingas. Tegyvuoja obeliai. Obeliai yra jėga.............
    Kam čia galvoj negerai su tom bukom reklamom?


Daugiau receptų