Blynai "Obuoliukas"
AUTORIUS:
Svetlana
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės kefyras
0.5 stiklinės cukrus
2 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis soda ( (gesinta))
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
10 valgomųjų šaukštų miltai
1 vienetas obuoliai (didelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Suplakti kiaušinius su cukrumi, vėliau įpilti kefyrą ir gesintą sodą, vėl gerai išplakti.
2.
Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Per du kartus įberti juos į plakinį gerai išmaišant. Tik neplakti.
3.
Sutarkuoti nuluptą obuolį ir įmaišyti į tešlą.
4.
Kepti karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 1-2 min iš kiekvienos pusės.
5.
Patiekti su uogiene ar grietine.

Skanaus

Populiariausi receptai šią savaitę

Blynai "Obuoliukas"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Suplakti kiaušinius su cukrumi, vėliau įpilti kefyrą ir gesintą sodą, vėl gerai išplakti.

  2. Miltus persijoti kartu su kepimo milteliais. Per du kartus įberti juos į plakinį gerai išmaišant. Tik neplakti.

  3. Sutarkuoti nuluptą obuolį ir įmaišyti į tešlą.

  4. Kepti karštoje keptuvėje su trupučiu aliejaus po 1-2 min iš kiekvienos pusės.

  5. Patiekti su uogiene ar grietine.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Svetlana
Reklama:

Komentarai (1)


  • tajus 2015-11-10 16:03

    nezinau neragavau


Daugiau receptų