
800 gramų | braškės |
500 gramų | mascarpone sūris |
1 pakelis | biskvitiniai piršteliai |
2 stiklinės | cukrus |
1 stiklinė | kava |
4 vienetai | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | kreminis likeris |
1 arbatinis šaukštelis | vanilės esencijos |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos žievelė |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniniai ledai
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Bananai šokolade
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Tinginys tarp aguonų
-
Vasariškas desertas
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Karamelinės lazdelės
-
Varškės desertas su persikais
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Arvydo ananasų desertas
-
Mango pudingas
-
Braškės su šokoladu
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Žiemos skanumynas
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Šokoladinis tortas
-
Tinginys
-
Keptų bananų ir ledų desertas
Braškinis tiramisu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Braškės,
800 gramų -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Biskvitiniai piršteliai,
1 pakelis -
Cukrus,
2 stiklinės -
Kava,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kreminis likeris,
0.5 stiklinės -
vanilės esencija,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos žievelė,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinių trynius, 1 stiklinę cukraus, vanilės ekstraktą ir smulkiai tarkuotą citrinos žievelę išplakite iki vientisos purios masės.
Sudėkite maskarponės sūrį ir išmaišykite, kol gausite vientisą masę.
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į kremą.
Kitame inde sumaišykite stiprią juodą kavą, cukrų ir kreminį likerį. Atvėsinkite.
Pasiruoškite didelį indą ar mažus indelius, kuriuose norėsite patiekti desertą.
Po vieną imkite biskvitinius sausainius ir merkite juos į kavos ir likerio mišinį. Porą sekundžių palaikykite, ištraukite ir dėkite į indo ar indelio, kuriame patieksite desertą, dugną. Taip sausainiais išklokite visą dugną.
Ant sausainių tolygiai paskleiskite dalį kremo.
Ant kremo tolygiu sluoksniu paskleiskite per pusę perpjautas braškes.
Taip susluoksniuokite visus turimus biskvitinius sausainius, kremą ir braškes. Viršutinis sluoksnis turėtų būti kremo.
Palaikykite desertą šaldytuve keletą valandų ar per naktį.
Prieš tiekdami, deserto viršų apibarstykite smulkintu šokoladu ar kakava.
Komentarai