
Trešnės marškinėliuose
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
20 vienetų | trešnės |
7 vienetai | datulės |
10 vienetų | graikiniai riešutai |
1 saujelė | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
2.
Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
3.
Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį. \
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Citrininis tiramisu
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Gaivus desertas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Arvydo varškės desertas
-
Braškių grietinėlė
-
Avietinė pasaka
-
Vaisių vėrinukai
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Įdaryti persikai
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Šokolado putėsiai
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Pieno slėgtinis
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Želė su vaisiais
-
Šokoladiniai bananai
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
Trešnės marškinėliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Trešnės,
20 vienetų -
Datulės,
7 vienetai -
Graikiniai riešutai,
10 vienetų -
Aguonos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį. \
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...