Trešnės marškinėliuose
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
| 20 vienetų | trešnės |
| 7 vienetai | datulės |
| 10 vienetų | graikiniai riešutai |
| 1 saujelė | aguonų |
| 1 arbatinis šaukštelis | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
2.
Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
3.
Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį. \
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aistės jogurto pyragas
-
Citrinų putėsiai
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Tinginių - tinginys
-
Lukos želė tortas
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Gaivus varškės desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Obuolių tortas su varške
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Ledai su migdolais
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Manekenes ledai
-
Uogų desertas
-
Želė su varške
-
Varškės desertas su persikais
Trešnės marškinėliuose
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
-
Trešnės,
20 vienetų -
Datulės,
7 vienetai -
Graikiniai riešutai,
10 vienetų -
Aguonos,
1 saujelė -
Medus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Datules ir graikinius riešutus sutrinti su belenderiu iki košelės konsistencijos. Įdėti medaus ir gerai išmaišyti arba dar patrinti blenderiu. Paragauti, ar pagal skonį dera datulių ir graikinių riešutų košelė. Galima papildomai pridėti daugiau riešutų arba dalutlių.
Šia košele aplipinti trešnes. Jas tada apvolioti aguonose.
Šaldytuve palaikyti mažiausiai pusvalandį. \
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
