
Mamos Mazarino pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
240 gramų | kvietiniai miltai |
150 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | migdolai ((ekstraktas)) |
50 gramų | migdolai ((pasta)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros . Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite šaukštą, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Aguonų "Paukščių pienas" su karamelizuotais sausainių trupiniais ir čili medumi
-
Varškės desertas
-
Žemuogių grietinėlė
-
Vanilės ir apelsinų skonio kanelės
-
Obuolių tortas su varške
-
Įdaryti persikai
-
Uogienės putėsiai
-
Ledų tortas su šokolado batonėliais
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Bananai šokolade
-
Varškės spurgos
-
Nekeptas meduolių pyragas
-
Šokoladinis tortas
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Naminiai ledai
-
Pudingas
-
Naminiai ledai su riešutais
Mamos Mazarino pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
240 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai, (ekstraktas),
0.5 arbatinio šaukštelio -
Migdolai, (pasta),
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros . Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite šaukštą, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vytenis
2015-05-08 11:31
ui kaip skanu
-
Violeta
2015-04-04 10:40
Labai buvo skanus mamos mazarino pyragas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...