
Mamos Mazarino pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai |
240 gramų | kvietiniai miltai |
150 mililitrų | pienas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | migdolai ((ekstraktas)) |
50 gramų | migdolai ((pasta)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros . Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite šaukštą, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želiniai kiaušinukai
-
Grietinėlė su braškėmis
-
Duonos putėsiai
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Nuga
-
Šokoladinis desertas
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Morengai
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Obuoliai šokolade
-
Braškiniai ledai
-
Varškės tortas
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Daniški pyragaičiai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kavos ir ledų desertas
-
Persikų tyrės želė su serbentais
-
Vaisių desertas su brendžiu
Mamos Mazarino pyragas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
240 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai, (ekstraktas),
0.5 arbatinio šaukštelio -
Migdolai, (pasta),
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 175 °C temperatūros . Išklokite skardą kepimo popieriumi. Ištirpinkite sviestą. Dubenyje sumaišykite kiaušinius ir cukrų – tam naudokite šaukštą, o ne elektrinį plaktuvą. Tada supilkite sirupą. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir palikite. Į ištirpintą sviestą supilkite pieną, migdolų ekstraktą ir pastą. Tada supilkite kiaušinių ir miltų mišinius. Nesijaudinkite, jei pastebėsite gumuliukų – jie pradings kepant. Pilkite paruoštą mišinį į skardą ir kepkite ant apatinės orkaitės lentynėlės apie 15–20 minučių. Iškepę leiskite atvėsti ir apibarstykite cukraus milteliais .Taip pat galite aplieti glajumi ar tirpintu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
vytenis
2015-05-08 11:31
ui kaip skanu
-
Violeta
2015-04-04 10:40
Labai buvo skanus mamos mazarino pyragas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...