2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | cinamonas (maltas) |
80 gramų | cukrus |
500 gramų | persikai (konservuoti) |
200 gramų | makaronai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | kondensuotas pienas (nesaldintas) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Brokolių apkepas
- Varškės apkepas su ryžiais
- Picos paplotėlis su varške
- Kaimiškos varškės apkepas
- Kopūstų pyragas
- Paprikoje paslėpta vištiena su žiediniu kopūstu
- Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
- Bulvių casserole
- Avižinės košės apkepas
- Alkanųjų pica
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Bulvių bei dešrelių apkepas
- Varškės apkepas su bananais
- Varškėtis su obuoliais
- Bulvių apkepas su vištienos faršu
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Apkepas iš žuvies
- Pyragas su kukuliais
- Sluoksniuotas apkepas
- Vištienos apkepas
Makaronų apkepas su persikais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas, maltas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
80 gramų -
Persikai, konservuoti,
500 gramų -
Makaronai,
200 gramų -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Kondensuotas pienas, nesaldintas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
makaronus išvirti, nukošti ir atšaldyti. Kiaušinius ištrinkite su cukrumi. Konservuotus persikus supjaustykite gabaliukais. Formą sutepkite vienu šaukštu riebalų ir supilkite dalį džiuvėsių. Makaronus sumaišykite su cinamonu, persikais, kondensuotu pienu ir su cukrumi ištrintais kiaušiniais. Viską sudėkite į kepimo formą, išlyginkite paviršių, apibarstykite likusiais džiūvėsiais ir užpilkite likusiu lydytu sviestu. Kepkite gerai įkaitintoje orkaitėje , kol gražiai pagels. Valgykite su grietine.