
Purus rikota apkepas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
350 gramų | sūris (rikota) |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
350 mililitrų | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
0.25 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Piene išvirti manų kruopas ir leisti atvėsti košei (košė turi būti tiršta).
2.
Kiaušinių trynius sumaišyti su 100 g cukraus ir sumaišyti su sūriu ir vanile. Maišyti iki vientisos masės. Tada sudėti manų košę, pridėti tarkuotos citrinos žievelės (taip pat galima dėti ir razinų) ir vėl maišyti iki vientisos masės.
3.
Kiaušinių baltymus išplakti su likusiu cukrumi. Plakinį įmaišyti į turimą masę.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti paruoštą ir šiek tiek pastovėjusią masę.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Purus varškės apkepas
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Špinatų apkepas
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Greitas varškės apkepas
-
Varškės plokštainis
-
Varškės apkepas su namine karamele
-
Purus rikota apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškės apkepas su avižiniais dribsniais
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Apkepas su uogomis
-
Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
-
Varškės ir manų apkepas
-
Varškės apkepas
-
Margaritos varškės apkepas
-
Austrijos varškėtis
Purus rikota apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, rikota,
350 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Citrinos,
1/4 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Piene išvirti manų kruopas ir leisti atvėsti košei (košė turi būti tiršta).
Kiaušinių trynius sumaišyti su 100 g cukraus ir sumaišyti su sūriu ir vanile. Maišyti iki vientisos masės. Tada sudėti manų košę, pridėti tarkuotos citrinos žievelės (taip pat galima dėti ir razinų) ir vėl maišyti iki vientisos masės.
Kiaušinių baltymus išplakti su likusiu cukrumi. Plakinį įmaišyti į turimą masę.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti paruoštą ir šiek tiek pastovėjusią masę.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...