Purus rikota apkepas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 350 gramų | sūris (rikota) |
| 3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
| 350 mililitrų | pienas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | cukrus |
| 0.25 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Piene išvirti manų kruopas ir leisti atvėsti košei (košė turi būti tiršta).
2.
Kiaušinių trynius sumaišyti su 100 g cukraus ir sumaišyti su sūriu ir vanile. Maišyti iki vientisos masės. Tada sudėti manų košę, pridėti tarkuotos citrinos žievelės (taip pat galima dėti ir razinų) ir vėl maišyti iki vientisos masės.
3.
Kiaušinių baltymus išplakti su likusiu cukrumi. Plakinį įmaišyti į turimą masę.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti paruoštą ir šiek tiek pastovėjusią masę.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Varškės apkepas
-
Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
-
Nuostabus varškės apkepas su razinomis (be cukraus)
-
Varškės apkepas su namine karamele
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Skanus varškės apkepas
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės plokštainis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Varškėtukas
-
Varškinis
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Makaronų apkepas su varške
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
Purus rikota apkepas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, rikota,
350 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Citrinos,
1/4 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Piene išvirti manų kruopas ir leisti atvėsti košei (košė turi būti tiršta).
Kiaušinių trynius sumaišyti su 100 g cukraus ir sumaišyti su sūriu ir vanile. Maišyti iki vientisos masės. Tada sudėti manų košę, pridėti tarkuotos citrinos žievelės (taip pat galima dėti ir razinų) ir vėl maišyti iki vientisos masės.
Kiaušinių baltymus išplakti su likusiu cukrumi. Plakinį įmaišyti į turimą masę.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti paruoštą ir šiek tiek pastovėjusią masę.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
