Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
| 30 vienetų | vėžiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Greitas užkandis
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Užkandukai
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Vaisių buketas
-
Sūrio sausainiai
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Lašišos vėrinukai
-
Cukinijų užkanda
-
Pyragėliai su kmynais
-
Šaltiena su vištiena
-
Maltinukai drebučiuose
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
