
Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Marinuota silkės filė
-
Cukinijų gardėsis
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Gaivi sūrio užkandėlė
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Skani užkandėlė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Užkandis su unguriu
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sūrio sausainiai
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...