
Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Šokoladinės braškės
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Gruziniškas chačapuri
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Silkė su svogūniukais
-
Įdarytos bandelės
-
Įdaryti agurkėliai
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Vabaliukai
-
Obuoliai tešloje
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Omletas
-
Baltoji trobelė
-
Sūrio suktinukai
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...