Aštrūs kepti vėžiai
INGREDIENTAI:
30 vienetų | vėžiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aitriosios paprikos (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytas agurotis
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Pikantiškas sūris
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
- Žėlė apelsino žievėje
- Silkė su daržovėmis
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Lašišos ir agurko užkandis
- Gurmaniški kepti persikai
- Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
- Pavasarinis silkės užkandis
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Orkaitėje kepti kiaušiniai
- Pikantiškos rožytės
- Vaisių vėrinukai
- Parmezano morengai
- Traškus migdolų užkandis
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
Aštrūs kepti vėžiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vėžiai,
30 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Aliejus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Kmynai
- Petražolės
- Druska
- Aitrioji paprika, maltas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirkite gyvus vėžius pasūdytame vandenyje (7-10 min) kartu su kmynais. Vėliau vėžius išgliaudykite ir jų mėsą. Pjaustytą svogūna pakepkite aliejuje. Vėžių mėsą pasūdykite, papipirinkite čili pipiru ir sumaišykite su keptais svogūnais, truputį įpilkite skysčio kuriame virė. Troškinkite 15-20 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...