
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kukurūzai (kruopos) |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
300 gramų | žirniai (konservuoti) |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su Bolonijos padažu
-
Bulvių armonikos
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Cukinijų tortas
-
Lazanija su lašiša
-
Makaronų apkepas su varške
-
Pikantiškas sūrio plokštainis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Purus varškės apkepas
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Mėsos apkepas
-
Ryžių apkepas
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Pica Margarita
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Žirniai, konservuoti,
300 gramų -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...