
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kukurūzai (kruopos) |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
300 gramų | žirniai (konservuoti) |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lauko apkepas su dešra
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Perlinių kruopų apkepas
-
Kopūstų apkepas
-
Šepardo pyragas
-
Ryžių apkepas
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Batono-obuolių apkepas
-
Brokolių apkepas
-
Bulvių apkepas
-
Manų apkepas su razinomis
-
Bulvių bei dešrelių apkepas
-
Turkiška pica
-
Apkepas iš žuvies
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Žiedinių kopūstų, bulvių ir mėsos apkepas
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Žirniai, konservuoti,
300 gramų -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...