
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kukurūzai (kruopos) |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
300 gramų | žirniai (konservuoti) |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Bulvių armonikos
-
Picos blyneliai
-
Bulvių casserole
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Makaronų apkepas su pievagrybiais
-
Plakta kiaušinienė su lašiša ir svogūnų laiškais
-
Grikių apkepas
-
Bulvių ir svogūnų apkepas - pyragas
-
Alkanųjų pica
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Kukurūzų apkepas
-
Picos paplotėlis su varške
-
Pica „Greitukas“
-
Bulvinis pyragas
-
Skrudintos daržovės su grybais
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Žirniai, konservuoti,
300 gramų -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...