
250 gramų | makaronai (Cannelloni) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
140 gramų | sūris (kietasis) |
250 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
1 vienetas | morkos |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
250 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta lazanija
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Romėniška užkepėlė
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Makaronų apkepas su varške
-
Sūrio ir makaronų apkepas
-
Makaronai su daržovėmis
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Netikra lazanija
-
Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Lazanija su jautiena
-
Makaronų apkepas
-
Paprastoji lazanija
-
Makaronų apkepas
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Garfildo lazanija
Cannelloni makaronai su mėsa

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, Cannelloni,
250 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, kietasis,
140 gramų -
Pomidorai,
250 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Morkos,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, malta,
250 gramų -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūną ir česnaką nulupti ir smulkiai supjaustyti. Morką nuskusti, nuplauti ir supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūną apkepti alyvuogių aliejuje. Ten pat sudėti morkas su česnaku ir lengvai apskrudinti. Sudėti maltą mėsą ir kepti ant stiprios ugnies pastoviai maišant, kol pasikeis spalva. Pagardinti druska, pipirais ir džiovinta paprika. Pomidorų pastą praskiesti 100 ml vandens ir sumaišyti su mėsa. Leisti atvėsti. Įmušti trynius. Šios masės prikimšti cannelloni makaronus ir sudėti juos į riebalais suteptą kepimo formą. Orkaitę įkaitinti iki 200°C. Ištirpinti 1 valg. šaukštą sviesto ir jame apkepinti miltus. Įpilti pieno. Pastoviai maišant kaitinti apie 10 minučių, pasūdyti, pagardinti pipirais ir suberti pusę kiekio kieto tarkuoto sūrio. Pomidorus nulupti, pasūdyti ir pabarstyti pipirais ir išdėlioti ant canneloni makaronų. Aplieti padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Likusį sviestą supjaustyti gabalėliais ir apibarstyti juo patiekalą. Pašauti į orkaitę ir kepti 30 minučių.