Varškės apkepas su mėlynėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
4 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
1 stiklinė | šaldytos mėlynės |
0.5 stiklinės | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Manų kruopas brinkinu grietinėlėje apie 1 valandą. Vėliau įmaišyti trynius.
2.
Kiaušinių baltymus išplaku iki putų su cukrumi ir vanilinu. Abi mases sumaišyti, pridėti šaldytų mėlynių, trintos varškės.
3.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 40 minučių, iki pagels.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų apkepas su varške
- Varškės plokštainis
- Pyragas su špinatų-varškės įdaru
- Varškės apkepas su manų kruopomis
- Purus varškės sūrio apkepas
- Margaritos varškės apkepas
- Varškės ir manų apkepas
- Paprastas varškės apkepas
- Makaronų apkepas su varške
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Bulvių ir varškės apkepas
- Keptas varškės ir žolelių masės pyragas
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Purus rikota apkepas
- Varškės apkepas su kriaušėmis ir klevų sirupu
- Varškinis
- Kaimiškos varškės apkepas
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
Varškės apkepas su mėlynėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
400 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Šaldytos mėlynės,
1 stiklinė -
Grietinėlė, 35%,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manų kruopas brinkinu grietinėlėje apie 1 valandą. Vėliau įmaišyti trynius.
Kiaušinių baltymus išplaku iki putų su cukrumi ir vanilinu. Abi mases sumaišyti, pridėti šaldytų mėlynių, trintos varškės.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje apie 40 minučių, iki pagels.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...