
Koksisnis keksas
INGREDIENTAI:
250 gramų | sviestas |
120 gramų | kokosas (drožlių) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
50 gramų | avižinių dribsnių |
4 vienetai | kiaušiniai |
220 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mascarponės keksiukai
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Pyragas "Karpatai"
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Balta sluoksniuota duona
-
Keksas
-
Meduolis baltarusiškai
-
Sausainiai
-
Keksas su cukinijomis, citrinomis ir aguonomis
-
Sauliaus Vafliai
-
Trapūs ryžių miltų sausainiai
-
Batonas su sūriu ir česnaku
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
"Traškio" bandelė
-
Šokoladainis
-
Įdaryti vafliai
-
Aistės jogurto pyragas
-
Arbūzų tortas
Koksisnis keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
250 gramų -
Kokosas, drožlių,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...