Koksisnis keksas
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | sviestas |
| 120 gramų | kokosas (drožlių) |
| 150 gramų | kvietiniai miltai |
| 50 gramų | avižinių dribsnių |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 220 gramų | cukrus |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Paplotėliai su bananais
-
Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
-
Keksas su džiovintais vaisiais
-
Elzaso tortas
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Mandarinius
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Obuolių pyragas
-
Pyragas "Kokosinis siurprizas"
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Pikantiškas daržovių pyragas
-
Braškių tortas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Bandelės su cinamonu (Kanelbullar)
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Tinginių - tinginys
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Balta duonelė su sezamų danga
Koksisnis keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sviestas,
250 gramų -
Kokosas, drožlių,
120 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Avižiniai dribsniai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
220 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišome su cukrumi, žiupsneliu druskos ir sukame, kol masė tampa puri. Toliau sukdami įmušame po vieną kiaušinius. Miltus persijojame ir sumaišome su kepimo milteliais, avižiniais dribsniais ir kokosų drožlėmis. Viską įmaišome į kiaušinių masę. Tešlą supilam į riebalais išteptą kekso formą ir kepame 175 laipsnių orkaitėje apie valandą. Atvėsiname iškeptą ir papuošiame lydytu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
