Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.

Kepti moliūgai marinate
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | juozažolė |
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | pankolis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Krepšeliai su grybais
-
Bandelės iš batono
-
Vegetariški čeburėkai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Meilės pica su Spelta
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Sojos paštetas
-
Pyragėliai su kmynais
-
Keptas sūris
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Duonos riekutės tešloje
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Kibinai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Silkės su citrina
-
Traškios sūrio lazdelės
Kepti moliūgai marinate
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Juozažolė
-
Moliūgai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pelerūnas (kietis)
- Pankolis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...