Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.

Kepti moliūgai marinate
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | juozažolė |
600 gramų | moliūgai |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
šiek tiek | pankolis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virti vėžiai
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Bulvių traškučiai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Kibinai
-
Pica
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė burokėlių patale
-
Žiemos skanumynas
Kepti moliūgai marinate
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Juozažolė
-
Moliūgai,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Pelerūnas (kietis)
- Pankolis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinatui papildomai reikės: stiklinė vandens, 2 gvazdikėliai, pusė morkos, svogūnas, druskos, citrinos rūgšties.
Moliūgai nulupami ir, išskobus sėklas, supjaustomi 0,5 cm storio ir 8 cm ilgio gabaliukais, nuplikomi verdančiu vandeniu, nusausinami. Iš kiaušinių, miltų, grietinės, druskos ir prieskonių užmaišoma tešla. Moliūgai pavilgomi tešloje ir kepami gerai įkaitintame aliejuje. Iškepę sudedami į gilesnį indą ir užpilami trupučiu saldžiarūgščio marinato, tiekiami karšti arba šalti.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...